+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

HP Officejet Pro X451dw (A4, 55 ppm, USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi) (CN463A#A81)

AB Kód: 498841
HP Officejet Pro X451dw (A4, 55 ppm, USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi) (CN463A#A81)

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců (IČO: 12 měsíců)
Ideální pro malé až středně velké podnikové pracovní skupiny, které potřebují velmi rychlé výtisky v profesionální kvalitě s nízkými náklady na stránku, flexibilitu bezdrátového a mobilního připojení, přístup přes dotykovou obrazovku a …
Popis produktu
Ideální pro malé až středně velké podnikové pracovní skupiny, které potřebují velmi rychlé výtisky v profesionální kvalitě s nízkými náklady na stránku, flexibilitu bezdrátového a mobilního připojení, přístup přes dotykovou obrazovku a webové nástroje pro správu tiskárny.

Tiskněte až dvojnásobnou rychlostí a s polovičními náklady ve srovnání s laserovými tiskárnami · S originálními inkousty HP vytvoříte kvalitní výtisky a ušetříte až 50 % nákladů na tisk ve srovnání s barevnými laserovými tiskárnami. · Tiskněte až dvojnásobnou rychlostí ve srovnaní s laserovými tiskárnami, při použití stejné technologie HP PageWide, která se používá u špičkových digitálních tisků. · Tiskněte rekordními rychlostmi s nejrychlejší stolní tiskárnou na světě. · Zvládněte více úloh s produktivními funkcemi, včetně standardního kancelářského režimu (55 str./min) a oboustranného tis­ku.

Tato snadno ovladatelná tiskárna dá vašim pracovním skupinám sílu zvládnout více · Rychlý a snadný přístup k nástrojům a úlohám tisku prostřednictvím intuitivního ovládacího panelu a velkého dotykového displeje. · Prvotřídní nástroje pro správu jako HP Web Jetadmin umožňují vzdálené ovládání nastavení a monitorování stavu. · Zůstaňte produktivní – tiskněte až 9 200 stran z kazety a vkládejte až 1 050 listů papíru najednou s volitelným zásobníkem papíru. · Tiskárna HP nabízí spolehlivý tisk pro celou pracovní skupinu, neboť je určena pro tisk v objemu až 2 800 stránek měsíčně.

Připojíte, vytisknete a zůstanete produktivní – v kanceláři nebo na cestách · Připojte tuto vysoce výkonnou tiskárnu do své pevné nebo bezdrátové podnikové sítě a zvyšte produktivitu vašeho týmu. · Sdílejte výkon mezi členy pracovní skupiny s notebooky, tablety a mobilními zařízeními – a nepotřebujete ani síť nebo směrovač. · Se službou HP ePrint můžete tisknout ze svých smartphonů nebo tabletů prakticky odkudkoli. · Tiskněte přímo z jednotky Flash pomocí dobřepřístupného portu USB.

Šetřete zdroje bez kompromisů v oblasti výkonu · Mějte své náklady pod kontrolou – zařízení s certifikací ENERGY STAR® má až o 50 % nižší spotřebu energie nežbarevné laserové tiskárny. · Ušetřete až 50 % nákladů na papír s funkcí automatického oboustranného tisku a zachovejte si efektivitu při velmi vysokých rychlostech. · Chovejte se ekologicky pomocí originálních pigmentových inkoustů HP, které mají nižší spotřebu obalových materiálů než tonerové kazety. · Snižte svůj dopad na životní prostředí – originální inkoustové kazety HP můžete snadno bezplatně recyklovat prostřednictvím programu HP Planet Partners.
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Kód výrobce:
CN463A#A81
EAN:
887111508003
AB kód:
498841
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích