+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Xiaomi Mi 4K Laser Projector

AB Kód: 1512386
-21 %
Doprava zdarma
Akce

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Skladem 7 ks
Doprava zdarma
čtvrtek 2. 5. na prodejně
pátek 3. 5. u vás
(Detaily o dostupnosti)
59 990 Kč
Sleva 21 %
47 990 Kč
39 659 Kč bez DPH
Záruka: 24 měsíců
DLP projektor Xiaomi Mi Laser Projector 150’’ 28179, 4K
Popis produktu

Neskutečně kvalitní obraz

Extrémně jemné rozlišení 4K označované také jako UHD přináší prémiovou kvalitu videa s maximálně ostrými detaily. Oproti Full HD (1 920 × 1 080) má Ultra HD displej 4× více obrazových bodů (3 840 × 2 160).  

Projektor dále nabízí výtečný nativní kontrast 3 000:1 srovnatelný jako v kinech. Díky poměru červeného světla až 16–18 % jsou barvy bohatější. Realistickému dojmu přispívá i technologii laserového zdroje světla ALPD 3.0, Advanced Laser Phosphor Display. Tu využívá přes 3 000 kin na světě. Aktuálně jde o nejpoužívanější laserovou technologií u videoprojekcí.
 

Velká úhlopříčka až 3,81 metrů

Xiaomi Mi 4K Laser Projector 150’’ je schopen promítat obraz s úhlopříčkou od 80 do 150 palců. Když to převedeme na centimetry, mluvíme o uhlopříčce od 203 do 381 centimetrů.
 

Snadnější umístění a instalace projektoru

Jedná se o Ultra-Short Throw (UST) projektor s velmi krátkou projekční vzdáleností. Ta má hodnotu 0,233. To znamená, že zařízení umístíte opravdu blízko k plátnu či zdi. Konkrétně jde o pouhých 14 až 50 centimetrů. Odpadá tak složitá instalace a tažení kabeláže. Typická instalace spočívá v tom, že projektor dáte např. na TV stolek.
 

Jasný obraz i u tmavých scén

O jasný obraz i za ne úplně optimálních světelných podmínek se stará i zdroj světla se světelným tokem 5 000 lumenů. Samotný obraz pak vykazuje vysoký světelný tok až 1 600 ANSI lumenů. I v částečně zatemněné místnosti je tak obraz pěkný.
 

Korekce zkreslení

Nastavení ostření a osmibodová korekce lichoběžníkového zkreslení vám pomohou snadno nastavit projektor.
 

Prvotřídní zvuk

Zvukový systém si Xiaomi nechalo udělat na míru. Jeho předností je věrné podání zvuku a podpora standardů Dolby Audio a DTS-HD Dva výškové a dva basové reproduktory jde srovnat s dobrým soundbarem. Reproduktory mají čisté výšky, prokreslené středy i příjemně dunivé basy. Jsou umístěny od sebe tak, abyste si vychutnali opravdový stereo efekt.

Pokud jste na zvuk maximálně nároční, tak vás potěší možnost připojení externích reproduktorů. Ty spárujete s projektorem buď bezdrátově přes Bluetooth, nebo drátově přes zvukový výstup Audio Output.
 

Operační systém Android TV 9.0

Na systému nejvíce oceníte, že do projektoru můžete instalovat aplikace z Obchodu Google Play. Díky tomu projektor dokáže fungovat zcela nezávisle, bez nutnosti připojení ke zdroji obrazu. Přímo z něj tak přehráváte videa z YouTube, internetových TV Mall.tv či Televize Seznam nebo sledujete filmy uložené na síťovém úložišti.

Android TV navíc lze propojit s Google účtem. K dispozici tak budete mít např. YouTube se svými odběry a oblíbenými videi. Do projektoru si nainstalujete i hry. Jen pamatujte, že k tomu potřebujete herní ovladač. A nakonec můžete instalovat i aplikace třetích stran. Buď je stáhnete přes internetový prohlížeč nebo přes flashku.
 

Široké možnosti dalšího propojení 

Wi-fi pracuje na frekvencích 2,4 i 5,0 GHz. Projektor připojíte k internetu i napevno přes kabel Ethernet. Samozřejmostí je i bezdrátové připojení přes Bluetooth 4.1. Přes něj projektor komunikuje s dálkovým ovladačem. Na zařízení tak nemusíte mířit. Skrze Bluetooth rovněž zapojíte zařízení jako sluchátka, klávesnice, myš či herní ovladače.

Na přední straně pak uvidíte sadu konektorů. Jedná se o tři porty HDMI, jeden port USB 3.0, Audio Output vstup pro připojení sluchátek či reproduktorů a nakonec AV Input a S/PDIF. 
 

Oči v bezpečí

Zdroj světla se promítá a odráží přímo na plátno či zeď. Díky tomu se snižuje zatížení a únava zraku. Senzory přímého sledování navíc brání oslnění a přímému působení laseru na oči. Automatická detekce totiž umí určit vzdálenost vašeho těla. Podle toho následně sníží jas laserové projekce.
 

Design a parametry, které sluší každé domácnosti

Elegantní šedočerný povrch zapadne všude. Monitor má navíc čistý minimalistický vzhled. Díky poměrně nízké váze o 7,2 kg můžete přístroj přenášet. Do ruky sedne dobře – má 41 cm na šířku a 8,8 cm na výšku. Hloubka činí 29 cm.
 

Výkonný a tichý ventilátor

Promyšlený systém monitorování teploty disponuje automatickým nastavením výkonu ventilátoru. Díky tomu je provoz v každém režimu, i tom jasném, opravdu tichý. Každou komponentu v Xiaomi navrhli tak, aby proudění vzduchu účinně odvádělo teplo. Tím se prodlužuje životnost celého zařízení. 
 

Životnost až 25 000 hodin

S takto dlouhou výdrží lampy si vystačíte opravdu dlouho. Jen pro představu. Pokud na projektoru shlédnete 10 000 filmů o průměrné délce 2 hodin, tak si nový budete muset pořídit cca za 34 let.
 

Ovládání na dálku

Dálkový ovladač váží pouhých 60 g, a to i s dvěma mikrotužkovými bateriemi. Tlačítka reagují na stisk jemným lupnutím. Nahoře je tlačítko on/off, pod ním najdete tlačítko pro vyvolání Asistenta Google. Potvrzovací tlačítko uprostřed využijete při pohybu v nabídkách. Následuje zobrazení hlavní nabídky aplikací, návrat zpět a přechod na domovskou obrazovku. Ovladač je zakončen dvojtlačítkem pro nastavení hlasitosti.
 

Ovládání hlasem 

Asistent Google spustíte stisknutím dedikovaného tlačítka na dálkovém ovladači. Projektor vám tak poslouží i jako chytré zařízení s obrazovkou a hlasovým asistentem. Asistent mluví anglicky. Kromě vyhledávání na internetu nebo ovládání chytrých spotřebičů se ho například můžete zeptat, jaké bude počasí. Odpoví vám anglicky. Informaci získáte i graficky s aktuální situací i výhledem pro další dny. 
 

Shrnutí plusů projektoru

Projektor Xiaomi Mi 4K Laser Projector 150’’ patří k tomu nejlepšímu, co na trhu seženete. Kvalita obrazu 4K je prvotřídní, a to i v zatemněné místnosti. Pochvalu si zaslouží i Ultra-Short Throw provedení, kdy zařízení umístíte klidně i jen 14 cm od zdi. 

Kromě vizuálního zážitku si užijete i audio. Zvuk je opravdu hlasitý a zní skvěle. Basy jsou hutné, středy prokreslené, výšky čisté. Co dalšího nás osobně potěšilo, je takřka kompletní lokalizace uživatelského rozhraní do češtiny. Sice není přeloženo úplně vše, ale u většiny položek najdete ikonu. Z ní význam pochopíte i bez znalostí jazyků.
 

Klíčové výhody Xiaomi Mi 4K Laser Projector

  • Rozlišení 4K UHD 3840 × 2160 zobrazí i ty nejjemnější detaily
  • Úhlopříčka obrazu až 150 palců, tedy 381 cm
  • Velmi krátká projekční vzdálenost – projektor stačí umístit jen pár cm od plátna
  • Technologie laserového zdroje světla ALPD 3.0 využívaná v kinech
  • Skvělý obraz díky světelnému toku 1 600 ANSI lumenů a kontrastu 3 000:1
  • Věrný a kvalitní zvuk se sytými basy díky čtyřem reproduktorům
  • Chytré řešení díky systému Android TV 9.0 a Asistentu Google
  • Inteligentní chlazení ventilátorem s regulací teploty
 

Obsah balení

  • Laserový projektor Xiaomi Mi 4k Laser Projector 150’’
  • Dálkový ovladač
  • Dvě tužkové baterie (AAA)
  • Napájecí kabel
  • čisticí hadřík
  • Manual

Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
28179
EAN:
6934177719417
AB kód:
1512386
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
10.05 kg
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz