+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Synology DS1817 DiskStation, 2GB RAID 8xSATA server, rozšířená záruka 5 let

AB Kód: 1392977

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 60 měsíců
Popis NAS All-in1 RAID server pro 8x SATA HDD (s 2x DX517 až 18 disků), Hot-Swap disky s možností on-line upgrade kapacity+RAID migrace, RAID: Basic/JBOD/0/1/5/5+Spare/6/10 + Hybrid RAID. File server (+iSCSI Target), Print/FTP/Mail/Backup server
Popis produktu

Popis

NAS All-in1 RAID server pro 8× SATA HDD (s 2× DX517 až 18 disků), Hot-Swap disky s možností on-line upgrade kapacity+RAID migrace, RAID: Basic/JBOD/0/1­/5/5+Spare/6/10 + Hybrid RAID. File server (+iSCSI Target), Print/FTP/Mail/Bac­kup server (+rsync), Media server (DLNA/uPNP, iTunes…), Download station, Photo Station+video+blog, Web Station (PHP a MySQL), Dohledové centrum (max. 40 IP kamer, detekce pohybu, notifikace…), iPhone/Android/WP foto/audio streaming a vzdálený dohled, Firewall, široká podpora OS, sdílení USB tiskárny a USB/eSATA disků. Podpora pro virtualizaci (VMware, XenServer, Hyper-V), podpora Windows Domain (ADS&NT4), Secure HTTP/FTP, Secure Network Backup, AES 256bit šifrování svazku. Propracovaná lokalizovaná správa a zálohování přes http(s). Intel Atom Quad Core procesor 2,4GHz, paměť 2GB (max. 16GB), 4× Gb LAN, 4× USB 3.0, 2× eSATA, PCIe slot pro 10Gb kartu nebo M2 SATA SSD adaptér (volitelné). Přenosová rychlost až 1165MB/s při osazení 10Gb LAN. Možnost rozšíření svazku pomocí 2× DX517 (až +10 disků). Možnost časovaného zapnutí/vypnutí, WakeOnLAN, podpora UPS. Pasivní chladič procesoru, redundantní systémový ventilátor. Operační spotřeba / HDD v hibernaci 85W/29W (vč. disků). Špičková výkonnost, ideální jako náhrada serveru pro firemní nasazení. Rozšířená záruka na 5 let. . .
.

Detaily

All-in1 RAID server nové generace je určený pro nejnáročnější nasazení NAS produktů – zejména pro menší a střední firmy a pracovní skupiny ve větších organizacích. Lze osadit až 5ti disky.

Balení obsahuje servisní doplněk Synology EW201 – Extended Warranty, který prodlužuje záruku o 2 roky tj. na celkem 5 let. EW201 nelze registrovat na jiný NAS než se kterým byl zakoupen.

Rozšířenou záruku je nutné registrovat na stránkách výrobce Synology do 30ti dnů od zakoupení NASu ! (pro registraci je nutné založit účet)

  • pozice pro 8 SATA disků, hot swap

    (Basic/JBOD/0/1­/5/5+Spare/6/10 + Hybrid RAID)

  • kapacita až 80TB, s 2× expanzí DX517 až 180TB (celkem 18 pozic)
  • rychlost čtení až 1165 MB/s, zápisu až 527 MB/s (při osazení přídavnou kartou 10Gb LAN)
    • procesor Intel Atom C2538 Quad Core 2.4GHz
  • podpora hardwarového šifrování dat
  • paměť 2GB DDR3 SO-DIM (možno upgradovat až na 16GB)
    • 4× USB 3.0, 2× eSATA
    • 4× Gigabit LAN s možností agregace linky
  • 1× PCIe 3.0 slot

    lze osadit 10Gb LAN kartou E10G17-F1 / E10G15-F2

    nebo adaptérem M2D17 M.2 SSD pro 2× SSD M.2 cache

    • maximální počet IP kamer je 40 (vč. 2 licencí zdarma)
  • spotřeba do 61,5W (v plném provozu)/ 31,6W hibernace

    Zařízení neslouží pouze pro uložení dat – je integrací file serveru, zálohovacího zařízení a tiskového serveru s další bohatou aplikační nadstavbou jak pro kancelářské, tak i domácí nasazení. Je plně softwarově vybaven a má úzkou vazbu na internet i multimediální aplikace. Další aplikace lze snadno nahrát – k dispozici je několik desítek aplikačních balíčků jako např. Antivirus, VPN, Mail server, publikační, ERP a CRM systémy, nebo komplexní Dohledový systém (IP kamery). Seznam dostupných aplikací najdete zde.

Budoucí upgrade kapacity disků lze řešit jednoduše a za chodu systému. Stačí přidat do volné pozice disk a připojit ho ke stávajícímu svazku, NAS umí i výměnu disků za větší, stejně jako migraci RAID pole na vyšší stupeň.

Silnou stránkou je i vzdálený přístup vč. Mobilních aplikací. Pro jednodušší nastavení je k dispozici funkce QuickConnect – bez nutnosti nastavovat porty routeru.

Obecné vlastnosti:

· All-in-1 server s jednoduchou instalací a širokou podporou OS · plná lokalizace s ovládáním přes web rozhraní · možnost instalace dalších aplikací – balíčků · možnost rozšíření svazku o další disky a migrace RAID · zabezpečení (přenos dat, systém skupin a uživatelů, firewall) · sdílení dat, tiskáren (i multifunkčních), USB disků · vzdálený přístup i z mobilních zařízení · možnost tvorby webu (Web station) s podporou PHP a MySQL · jednoduchá tvorba a správa blogů · Personal Cloud (sdílení a synchronizace dat na Synology z různých platforem) · možnost synchronizace s Dropbox a Google Drive · Dohledové centrum – podpora IP kamer (živé zobrazní, nahrávání, detekce pohybu, zpětné analýzy…) · bezkonkurenční podpora i pro starší produkty zdarma (firmware – DSM) · možnost časového zapnutí a vypnutí serveru · kompaktní, tichý, bezúdržbový systém

Vlastnosti s orientací pro firemní nasazení:

· AES 256-ti bitové šifrování dat · Podpora SSD disků (vč. Funkce Trim), podpora SSD pro cache · podpora Windows ADS · podpora virtualizace a iSCSI (VMware, MS Hyper-V, Citrix XenServer) · podpora FTP služeb (FTP server) vč. Secure FTP · síťový koš pro snadnou obnovu nechtěně smazaných dat · komplexní automatický zálohovací systém – Backup server
(podpora Rsync, Cloud Backup, Time Machine…) · VPN, Mail server, OpenERP, CRM a další volitelné aplikace · Central Management System pro rychlou správu podřízených NASů · vzdálená správa, SMNP, protokoly

Zálohování je velice jednoduché a automatické. Pomocí dodávaného programu Data Replicator lze provádět jak jednorázové, tak i automatické zálohy pracovních stanic. Zálohovat lze jak přímo na Disk Station, tak i na disk připojený k DiskStation. Samotný DiskStation lze zálohovat buď lokálně na externí disk nebo síťově na jiný DiskStation. Pro vzdálenou zálohu (na intranet / internetové úložiště) lze použít protokol Rsync.

Atraktivní je integrovaná aplikace Photo Station+, která po nahrání fotografií na NAS ze snímků automaticky sestaví fotoalbum a zajistí jeho sdílení i s možností přidání uživatelského komentáře. Vaše fotografie tak budou bezpečně uložené na centrálním místě s možností prohlížení na tabletu, počítači, nebo telefonu – kdekoliv jste.
Obdobně lze sdílet i videa, ke známým filmům systém automaticky přiřadí detailní informace z veřejných databází.

Funkce Download station je určena k řízení stahování souborů z internetu. Stačí jen naprogramovat a třeba přes noc se požadované soubory stáhnou přímo na server bez nutnosti mít zapnutý počítač.

Skvělým doplňkem je i Dohledové centrum (Surveillance Station) s podporou on-line monitorování objektů a záznamů z IP kamery (>5500 podporovaných modelů vč. ONVIF a PSIA). NAS umožní časový plán monitorování, volbu zón pro detekci pohybu i záznamu, inteligentní analýzu obrazu a notifikace narušení. Využít lze i PTZ (Pan/Tilt/Zoom) kamery pro přednastavené pozice a kontrolu cest, počítadlo objektů, hlídání objektů atd.
Důležitým doplňkem je mobilní aplikace DS cam pro náhled IP kamer, uložení snímku a prohlížení záznamů. Licence pro dvě IP kamery je v ceně systému, další licence lze dokoupit. Maximální počet podporovaných kamer je daný modelem. Z NAS Synology se tedy stává skutečný a všestranný centrální systém.

Synology podporuje tyto mobilní aplikace:
- DS Finder (sledování stavu serveru)
- DSM Mobile (správa serveru)
- DS File (vzdálený přístup k souborům na serveru vč. off-line kopie

Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
DS1817+ (2GB) +EW201
EAN:
8595184272326
AB kód:
1392977
Základní vlastnosti
Hmotnost
500 g
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích