+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Steelseries herní sluchátka Siberia v3 Prism - Grey

AB Kód: 556401

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců
Steelseries Siberia v3 Prism, PC/hraní her, Stereofonní, Přes hlavu, Černá, Kabel, 1,5 m; Úvodní popis; Steelseries Siberia v3 Prism. Účel: PC/hraní her. Typ sluchátek: Stereofonní, Styl nošení: Přes hlavu, Barva: Černá. Technologie …
Popis produktu

Steelseries Siberia v3 Prism, PC/hraní her, Stereofonní, Přes hlavu, Černá, Kabel, 1,5 m

Úvodní popis
Steelseries Siberia v3 Prism. Účel: PC/hraní her. Typ sluchátek: Stereofonní, Styl nošení: Přes hlavu, Barva: Černá. Technologie propojení: Kabel, Délka kabelu: 1,5 m. Typ sluchátek: Na uši, Frekvence sluchátek: 10 – 28000 Hz, Impedance: 35 ohm. Frekvence mikrofonu: 50 – 16000 Hz, Citlivost mikrofonu: –38 dB, Typ směrového mikrofonu: Jednosměrný

Popis
The Siberia Sound Legacy

se stala proslulou svým trvalým komfortem a působivým zvukovým výkonem. Vysoce uznávaný follow-up, Siberia v2, se stal světovou jedničkou v oblasti herních her pro PC. Věděli jsme, že pokračování bude muset být vynikající náhlavní soupravou. Siberia v3 Prism přináší.

Zlepšený zvuk </ b>

Vnitřně jsme přepracovali akustiku Siberia v3 Prism a přidali nově navržené ovladače reproduktorů SteelSeries, které tlačily fantasticky , detailní zvuk.

Díky rozsáhlým znalostem a zkušenostem našeho týmu jsme snížili počet dílů, ručně vybrali součásti a přepracovali, jak se všichni shromáždili pro lepší akustický prostor.
< Siberia v3 Prism přináší zvuk, který je ve své třídě díky svým jasným detailům, bohaté zvukové scéně a ostré basy.


Soundscape Tournament-Grade </ b >

Hráči, kteří mají zkušenosti z první ruky s řadou Siberia, vědí, že jsme nastavili lištu pro přesný a detailní zvuk. Přístroj v3 Prism dokonale reprodukuje in-game audio, takže slyšíte zvuk, stejně jako vývojáři her.

Zvuková scéna byla vyladěná a produkovala výjimečné detaily a hluboký a zvučný zvuk. Slyšení klíčových informací o hrách vám zlepší situační uvědomění a pomůže vám reagovat rychleji než vaše konkurence.

Přizpůsobený zvuk </ b>

Při použití vestavěného – v připojení USB na počítači nebo počítači Mac® se můžete ponořit do možností úprav pomocí našeho výkonného konfiguračního softwaru SteelSeries Engine 3.

Pomocí softwaru přizpůsobte nastavení zvuku pomocí 5-pásmového ekvalizéru pro jedinečně individuální zkušenost. Pokud chcete slyšet jemnější detaily v hře, zvedněte vrcholy a středy. Pokud chcete přidat zvukový doprovod, jednoduše zvětšete nejnižší hodnoty.

Můžete také vybrat mezi různými předvolbami a nastavit konkrétní možnosti pro různé hry a profily. Jednoduše si stáhněte SteelSeries Engine 3 a začněte se přizpůsobovat.

Optimalizované Mic </ b>

Siberia v3 Prism nabízí náš klasický zatahovací mikrofon s novým, štíhlým designem a tlačítko rychlého ztlumení zvuku na sluchátku. Může být umístěn nekonečně pro ideální vyzvednutí hlasu. Vyndejte jej, když ho potřebujete pro hry, streamování nebo mluvení. Vyhněte se tomu, když to nepotřebujete.

Je navrženo tak, aby poskytovalo čistě čistý zvuk, který je zvýrazněn technologií DSP společnosti SteelSeries. To zahrnuje Mic Suppression a Mic Auto Compression pro mimořádně jasnou komunikaci.

Prvotřídní komfort </ b>

Konkurenční hráči z celého světa se spoléhají na sluchátka na Sibiři, protože jejich mimořádného pohodlí.

Naším trvalým cílem je zajistit, abyste zůstali pohodlně bez ohledu na to, jak dlouho budete hrát. Siberia v3 Prism se na této tradici vylepšuje díky upgradovaným pamětním pěnům na ušní polštáře a klasickému závěsnému systému Siberia.

Vylepšené výbavy </ b>

Siberia v3 Prism nabízí nově navržené sluchátka, která pohodlně zabalí vaše uši. Můžete si zahrát hodiny na konci v luxusním komfortu díky luxusnímu a vycpanému designu.

Paměťová pěna poskytuje dodatečnou výhodu ještě lepšího utěsnění kolem uší, které nabízí větší izolaci zvuku pro obohacený zvukový zážitek.

Systém pro zavěšení Sibiře </ b>

Naše ikonický závěsný čelenkový pás se vrací do Siberia v3 Prism. Tento design nabízí ideální, lehký, přizpůsobitelný tvar. Stačí jej umístit kolem uší a náhlavní souprava se přizpůsobí dokonalému uložení.

Brilantní osvětlení </ b>

Siberia v3 Prism zvyšuje oblíbenou funkci osvětlení předchozí sibiřský náhlavní soupravy s plně přizpůsobitelným osvětlením.

Osvětlení a efekty </ b>

Správná barva je barva, kterou chcete v daný okamžik – tak všechny naše osvětlené náhlavní soupravy vám dávají plnou kontrolu. Vyberte si z 16,8 milionu barev a svůj vlastní styl s efektem ColorShift, který má řadu režimů osvětlení.

Ať už je vaše nálada na den, váš vlastní efekt osvětlení je kliknutím myši. S SteelSeries Engine 3 je snadné a úplně ovládané.

SteelSeries Engine 3 </ b>

Převzít kontrolu nad osvětlením a efekty v3 Prism a dále přizpůsobte své zkušenosti, stáhněte si SteelSeries Engine 3.

Tato softwarová sada vám také umožňuje uložit nastavení osvětlení do různých profilů, které se mohou automaticky načíst pomocí různých her a aplikací, které jim dávají jedinečný zážitek z osvětlení .

Pomocí vestavěné technologie CloudSync ™ můžete zálohovat a načítat nastavení z cloudu. </ p>

Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
51201
EAN:
5707119024884
AB kód:
556401
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích