+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Sony GTK-XB7B black (GTKXB7B.CEL)

AB Kód: 1310420
Sony GTK-XB7B black (GTKXB7B.CEL)

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců (IČO: 12 měsíců)
Funkce EXTRA BASS dodá sílu každé basové lince. Stisknutím tlačítka EXTRA BASS dodáte své hudbě pořádnou sílu nízkofrekvenčního zvuku. Zesílením basových linek se vytvoří ještě hlubší a působivější zvuk basů. Jednoduše stiskněte tlačítko pro aktivaci re
Popis produktu

Funkce EXTRA BASS dodá sílu každé basové lince. Stisknutím tlačítka EXTRA BASS dodáte své hudbě pořádnou sílu nízkofrekvenčního zvuku. Zesílením basových linek se vytvoří ještě hlubší a působivější zvuk basů. Jednoduše stiskněte tlačítko pro aktivaci režimu a užijte si dunivé basy.

Podtrhněte tu pravou klubovou atmosféru osvětlením reproduktoru LED. Reproduktory se světly LED nabízí vícebarevné režimy od čistě bílé až po duhu. Jsou synchronizovány s rytmem hudby, takže výkon a rychlost světel odpovídají hudebnímu doprovodu.

Flexibilní design se dvěma možnostmi nastavení poskytuje skvělý zvuk bez ohledu na to, kam systém umístíte. Při vodorovné konfiguraci docílíte pocitu vjemu z klasického přehrávače Boombox. A pokud nemáte dostatek místa, můžete použít svislou konfiguraci. Integrovaný snímač optimalizuje proces zpracování zvuku na stereofonní zvuk v kterékoli zvolené konfiguraci

Unikátní režim ClearAudio+ od Sony automaticky upraví nastavení zvuku pro bohatý poslech. Režim ClearAudio+, který představuje spojení odborných znalostí týkajících se technologií digitálního zpracování signálu, optimalizuje výstup a konstantně dosahuje čistého a vysoce kvalitního zvuku bez ohledu na to, zda se věnujete počítačové hře, posloucháte hudbu nebo sledujete film. Díky kompaktnímu provedení si model GTK-XB7 můžete vzít s sebou a užít si večírek, kdekoli chcete. Ať už trávíte čas s přáteli doma nebo si chcete vyrazit na večírek někam jinam, maximální přenosnost a praktičnost kompaktního provedení s integrovanou rukojeti se vám vždycky bude hodit.

Dodejte výkon svému zvukovému systému. Propojte více stereosystémů navzájem a užijte si bohatší zvukový výstup. Aktivujte jedno zařízení jako „hostitele“ („Party Host“) a synchronizujte hudbu s dalšími propojenými systémy.

USB: Ano Držák na paměťové karty : Ne Přehrávání audio formát: WMA Připojení Bluetooth: Ano NFC : Ano WLAN: Ne

Parametry: Šířka: 326 mm Výška: 650 mm Hloubka: 340 mm Barva: černá

Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
GTKXB7B.CEL
EAN:
4548736019836
AB kód:
1310420
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích
Alternativní produkty 5