+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

SONY Alpha 7 (24,3MPix, Full rámeček snímač) - tělo

AB Kód: 507201

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců
Pouze tělo s plnoformátovým snímačem (bez objektivu); Plnoformátový snímač. Revoluční velikost. Plnoformátový snímač CMOS Exmor® s 24,3 MP, procesor BIONZ X, rychlé hybridní automatické ostření, hledáček OLED; Pořizujte detailní snímky v…
Popis produktu

Pouze tělo s plnoformátovým snímačem (bez objektivu)

Plnoformátový snímač. Revoluční velikost.

Plnoformátový snímač CMOS Exmor® s 24,3 MP, procesor BIONZ X, rychlé hybridní automatické ostření, hledáček OLED

Pořizujte detailní snímky v rozlišení plnoformátového snímače 24,3 megapixelu s hlubokým rozostřením.
Rychlá a přesná reakce díky režimu rychlého hybridního automatického ostření
Odolný, snadno ovladatelný a připravený pro profesionální využití

Vlastnosti a funkce ILCE-7

Zachyťte detaily ve všemocném profesionálním rozlišení 24,3 MP – plnoformátový snímač CMOS Exmor® s 24,3 MP zajišťuje neuvěřitelně vysoké rozlišení, vysokou citlivost a snímky s nízkým výskytem šumu
Reprodukce jemných detailů a textur v reálném čase – Vysokorychlostní obrazový procesor BIONZ X rychle reprodukuje přesné detaily scény, i když fotografujete s hlubokým zaostřením.
Rozšiřte rozsah citlivosti ISO podle aktuálních podmínek – Vícesnímková redukce šumu Multi Frame NR rozšiřuje rozsah citlivosti ISO na 50 až 51200: pořídíte krásné snímky bez šumu i při nedostatečném osvětlení.
Sledujte objekty pomocí rychlého hybridního režimu automatického ostření – Široká oblast automatického ostření zajišťuje detekci kontrastu a 117 hustě rozmístěných bodů pro automatické fázové ostření vám pomůže sledovat akci.
Pořiďte přesně takový záběr, jaký vidíte v hledáčku OLED – Hledáček OLED Tru-Finder™ zobrazuje v plném rozsahu obrazu scénu ve vysokém kontrastu a rozlišení přesně tak, jak ji vidíte.
Malý, lehký a dostatečně odolný pro nároky profesionálů – Robustní tělo je vyrobeno z lehké a vysoce pevné hořčíkové slitiny a je osazeno těsněním chránícím před prachem a vlhkostí.
Bezpečný grip umožňující pohodlné fotografování po dlouhou dobu – Grip je tvarovaný tak, aby dobře seděl v dlani, a vy jste mohli pohodlně a s jistotou fotografovat i s objektivem s dlouhou ohniskovou vzdáleností.
Přesné ovládání díky přizpůsobitelným tlačítkům – Ovládací kolečko, vhodně umístěné voliče a přizpůsobitelná tlačítka umožňují doladit záběr, i když máte oko přilepené na hledáčku.
Sdílejte snímky a videa již po pořízení díky technologiím Wi-Fi® a NFC – Stačí se fotoaparátem dotknout chytrého telefonu nebo tabletu vybaveného technologií NFC a aktivuje se aplikace či sdílení snímků a videí**
Sdílejte a zálohujte pomocí vestavěné technologie Wi-Fi® – Pomocí vestavěné technologie Wi-Fi®*** můžete jednoduše sdílet a zálohovat soubory do řady zařízení, například do chytrého telefonu, tabletu, počítače či televizoru.
Naklopte si displej LCD a pořiďte kreativní záběry v obtížných úhlech – Displej LCD lze naklopit o 90 stupňů a pořídit tak záběry z obtížných pozic nebo zajímavých úhlů.
Zobrazte snímky v detailech rozlišení 4K Ultra HD – Přeneste snímky během okamžiku kabelem HDMI® nebo pomocí technologie Wi-Fi® do televizoru s rozlišením 4K Ultra HD a na velké obrazovce si prohlédněte i ty nejjemnější detaily.
Záznam filmů v kvalitě Full HD a plynulém formátu 60p nebo klasickém 24p – Pořizujte filmy v kvalitě Full HD ve formátu 60p, který zajišťuje plynulost, nebo ve formátu 24p, který jim dodá dojem klasického filmu, a užívejte si obraz plný detailů na velké obrazovce.
Přibližte si při natáčení děj i se zvukem – Pomocí funkce Clear Image Zoom můžete zoomovat, aniž byste snížili rozlišení, a výkonné zvukové komponenty přispějí ke vhodné zvukové stopě.
Více přirozených barev – Při prohlížení záběrů na televizoru Sony s obrazovkou Triluminos se každý stín a odstín projasní a prohloubí.
Rychlé a jednoduché nasazení a sejmutí blesku a mikrofonu – Na univerzální patici můžete nasadit příslušenství, jako je například blesk nebo mikrofon.
Svoboda použití různých objektivů pro plnoformátové fotoaparáty – Vyberte si z objektivů pro plnoformátové fotoaparáty s bajonetem E nebo přidejte volitelný adaptér, na který lze nasadit širokou řadu objektivů s bajonetem A.

Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
ILCE7B.CE
EAN:
4905524958560
AB kód:
507201
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
1.45 kg
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích