+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Sigma 2,8/30 DN černá barva Sony E-Mount

AB Kód: 422705

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců (IČO: 12 měsíců)
Díky svým kompaktním součástkám a pestrou škálu designu, bez zrcadla s výměnnými objektivy fotoaparátů již vyvíjí ve svém vlastním jedinečným způsobem. K dosažení objektivu systém odpovídající kamerami nové éry - Tvar takovými myšlenkami…
Popis produktu

Díky svým kompaktním součástkám a pestrou škálu designu, bez zrcadla s výměnnými objektivy fotoaparátů již vyvíjí ve svém vlastním jedinečným způsobem. K dosažení objektivu systém odpovídající kamerami nové éry – Tvar takovými myšlenkami 30mm f/2.8 objektiv pro DN Micro 4/3 Sigma nabízí originální inovace v podobě, která je uhlazenější a rafinované, než kdy předtím. S cílem maximalizovat výkon Mirrorless kamer, moderní optické technologie, jako je vysoce kvalitní oboustranná asférická čočka se používá k dosažení expresivní výkon hodný Art řady Sigma. Je to ideální objektiv pro příležitostné zaskočí, stejně jako portréty.

Naše umění linka přináší vysoké úrovni uměleckou kvalitu Sigma pořádá všechny výměnné objektivy do tří produktových řad, Contemporary, umění a sport. Navrženo s důrazem na sofistikovaný optický výkon a bohaté vyjadřovací síla, naše umění linka poskytuje vysoké úrovně uměleckého vyjádření. Vyvinuto ve spolupráci s maximálním důrazem na umělecký nádech, jsou navrženy tak, aby splňovaly očekávání uživatelů, kteří ocení kreativní, dramatický výsledek nad kompaktnost a multifunkční. Spolu s krajiny, portréty, zátiší, close-up a příležitostné snímky, které jsou ideální pro druh fotografie, která pomáhá uvolnit vnitřní umělce. Ideální pro fotografování studio, které nabízejí jen tolik výrazný rozsah při fotografování architektury, hvězdnou oblohou, podvodních záběrů a mnoho dalších scén.

Standardní objektiv pro fotoaparáty s výměnnými objektivy bez zrcadla Vysoce výkonný standardní teleobjektiv má zorný úhel ekvivalentní 60 mm na Micro Four Thirds systému a 45mm na E-mount systémem (Ekvivalent ohniskové vzdálenosti 35). Navrženo s důrazem na distribuci elektrické energie, objektiv zajišťuje výjimečnou kvalitu obrazu. Díky vynikající mobilitu, je ideální pro příležitostné zaskočí, stejně jako portréty. V současné době zahrnuje plnohodnotný 19mm F2.8 DN širokoúhlý objektiv, SIGMA 30mm F2.8 DN standardní objektiv a 60mm F2.8 SIGMA DN střední třídy teleobjektiv se rozšiřují výkonné fotografům možnosti bez zrcadla s výměnnými objektivy kamer.

Vynikající optický výkon a funkčnost Jednoduchý tvar zaostřovacího kroužku, různé textury, které rozlišují jednotlivé části objektivu, použití kovu na téměř všech vnějších oblastech objektivu, unibody design kapuce, všechny tyto prvky přidat až objektivu designu, který je ideální pro Mirrorless výměnnými objektivy kamer. Kromě toho, fotografové mají na výběr z černé nebo stříbrné, aby odpovídaly jejich oblíbeného zařízení.

Výjimečná kvalita obrazu Tento vysoce výkonný objektiv je inspirován optickou konstrukci SIGMA DP2 Merrill, vysokou kvalitu obrazu Kompaktní digitální fotoaparát začlenění 46 megapixelový Foveon X3 přímé obrazový snímač. Tento objektiv má dvě skleněné čočky asférické formy, včetně vysoce kvalitní oboustranné asférické čočky, které poskytují vynikající korekci zkreslení a jiné druhy aberace. Vnitřní zaostřovací systém koriguje kolísání aberace zachovat kvalitu obrazu, bez ohledu na pozici zaostření.

Lineární motor AF Tento objektiv využívá lineárního motoru AF, která se pohybuje v přímém směru objektivu bez nutnosti zařízení nebo jiných pomocných mechanických dílů. Tento systém zajišťuje přesné a tiché automatické zaostřování, takže objektiv vynikající jak pro nahrávání videa a pořizování fotografií.

Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
33B965
EAN:
0085126929701
AB kód:
422705
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
700 g
Typ bajonetu
Sony/Minolta
Ostatní parametry
Průměr filtru
46 mm
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích