+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Nikon WU-1b BEZDRÁTOVÝ ADAPTÉR PRO D600

AB Kód: 392794

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců
Pro technické dotazy kontaktuje prosím bezplatnou info-linku: 800 900 980.
Popis produktu
Bezdrátový mobilní adaptér WU-1b je adaptér USB, který umožňuje navázat bezdrátové spojení mezi určenými digitálními jednookými zrcadlovkami Nikon a chytrými mobilními zařízeními*. Adaptér lze použít k přenosu snímků a videosekvencí přímo do telefonu smartphone nebo tabletu, resp. k dálkovému ovládání jednooké zrcadlovky pomocí chytrého zařízení.

S tímto adaptérem můžete bez ohledu na to, kde se právě nacházíte, snadno přenášet snímky: nemusíte se připojovat k externímu přípojnému bodu Wi-Fi a adaptér je napájen z fotoaparátu. Ať již chcete odesílat snímky a videosekvence na chytré zařízení pro možnost jejich sdílení, nebo je přenášet z důvodu uvolnění místa na paměťové kartě ve fotoaparátu, můžete tak činit zcela jednoduše.

Adaptér rovněž umožňuje dálkové ovládání jednookých zrcadlovek**. Jde o praktické příslušenství například v případech, kdy chcete pořídit autoportrét nebo před fotografováním zkontrolovat obraz na rozměrnějším monitoru tabletu.

Kompaktní bezdrátový mobilní adaptér pro digitální jednooké zrcadlovky vybavený připojením Wi-Fi. Umožňuje přímé propojení digitální jednooké zrcadlovky Nikon a telefonu smartphone nebo tabletu*. Napájení prostřednictvím fotoaparátu: nejsou nutné baterie. Snadný přenos dat: vysoce kvalitní snímky a videosekvence lze odesílat přímo z fotoaparátu na chytrá zařízení pro možnost jejich sdílení prostřednictvím sociálních sítí, přenos na webové servery pro sdílení a archivaci nebo pro odeslání e-mailem. Dálkové ovládání fotoaparátu**: adaptér WU-1b umožňuje ovládat fotoaparát prostřednictvím chytrých zařízení. Ideální příslušenství pro autoportréty a skupinové snímky. Možnost zobrazení snímků a tvorby kompozice na monitoru chytrého zařízení: při dálkovém ovládání fotoaparátu lze použít telefon smartphone nebo tablet ke kontrole snímků, resp. využít výhod většího monitoru tabletu pro získání kvalitnější kompozice. Snadné zálohování: uvolnění místa na paměťové kartě ve fotoaparátu uložením snímků a videosekvencí do chytrého zařízení. Kompatibilita: adaptér WU-1b v současnosti podporuje operační systém Android 2.3 (a novější) pro telefony smartphone a operační systém Android 3.0 nebo novější pro tablety. Software: na webových stránkách Android Market je k dispozici zdarma ke stažení software Wireless Mobile Adapter Utility pro chytrá zařízení. Jednoduché aktualizace firmwaru: firmware lze snadno aktualizovat pomocí chytrého zařízení.
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
VWA102BU
EAN:
0018208270804
AB kód:
392794
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
150 g
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích