+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

NAS 3.5" WD My Cloud Mirror 16TB LAN

AB Kód: 1316303
NAS 3.5" WD My Cloud Mirror 16TB LAN

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců
Vaše multimediální soubory ve vašem osobním cloudu Na rozdíl od veřejných cloudů ukládá osobní cloudové úložiště My Cloud Mirror veškerá vaše data na jediné bezpečné místo ve vaší domácí síti, nemusíte tedy mít žádné pochybnosti o tom,…
Popis produktu
Vaše multimediální soubory ve vašem osobním cloudu Na rozdíl od veřejných cloudů ukládá osobní cloudové úložiště My Cloud Mirror veškerá vaše data na jediné bezpečné místo ve vaší domácí síti, nemusíte tedy mít žádné pochybnosti o tom, kde jsou data uložena. Za využívání úložiště navíc nemusíte platit žádné měsíční poplatky.

Dva jsou více než jeden Osobní cloudové úložiště My Cloud Mirror je vybaveno dvěma pevnými disky nastavenými do režimu zrcadlení (RAID 1). Váš nenahraditelný obsah je ukládán na jeden disk a automaticky duplikován na druhý. I pokud dojde k málo pravděpodobnému selhání jednoho z disků, vaše data budou v pořádku a v bezpečí na druhém disku.

Ať vás život zavane kamkoli, vaše data budou stále s vámi. Přístup k úložišti My Cloud prostřednictvím mobilních zařízení a webu vám umožní snadno prohlížet a sdílet své oblíbené fotografie a videa pomocí počítače, tabletu nebo chytrého telefonu, a to odkudkoli a kdykoli.

Automatické zálohování pro všechny vaše počítače Zařízení WD My Cloud Mirror nabízí flexibilní možnosti zálohování důležitého obsahu pro platformy Windows a Mac® u vás doma. Zálohovací software WD SmartWare™ Pro pro systém Windows si můžete přizpůsobit svým potřebám. Zařízení My Cloud Mirror je také kompatibilní s technologií Apple® Time Machine®, která pomáhá chránit obsah na platformě Mac®.

Synchronizujte svůj obsah mezi všemi počítači Služba WD Sync automaticky synchronizuje váš oblíbený obsah se všemi vašimi počítači a zařízením My Cloud Mirror, takže si můžete být jisti, že vaše důležité soubory jsou vždy aktuální a přístupné ve všech zařízeních.

Technické parametry

  • Kapacita: 16 TB (2 × 6TB)
  • Rozměry: 172 × 155 × 99 mm
  • Hmotnost: 2,1 kg

Rozhraní

  • 2 x USB 3.0
  • Gigabit Ethernet

Obsah balení

  • Osobní cloudové úložiště
  • Ethernetový kabel
  • Napájecí adaptér
  • Stručný průvodce instalací
Více na webu výrobce: http://www.wdc.com/…roducts.aspx?…
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Kód výrobce:
WDBWVZ0160JWT-EESN
EAN:
0718037845166
AB kód:
1316303
Základní vlastnosti
Hmotnost
360 g
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích