+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

MIO Spirit 5400 mapy Lifetime Full Europe

AB Kód: 1373697
MIO Spirit 5400 mapy Lifetime Full Europe

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců
POPIS PRODUKTU Parkovací asistent Navigace MIO Spirit 5400 Full Europe + lifetime je navržena tak, aby umožnila jednodušší nalezení parkovacího místa. Díky funkci Parkovacího asistenta vám automaticky zobrazí seznam parkovišť, když se…
Popis produktu
POPIS PRODUKTU Parkovací asistent Navigace MIO Spirit 5400 Full Europe + lifetime je navržena tak, aby umožnila jednodušší nalezení parkovacího místa. Díky funkci Parkovacího asistenta vám automaticky zobrazí seznam parkovišť, když se přiblížíte do vzdálenosti 1 km od vašeho cíle. Už se nebudete muset zatěžovat hledáním místa pro zaparkování vašeho vozidla.

Režim chůze Navigace funguje perfektně v autě i mimo něj. K dispozici je režim chůze s 2D mapou, díky kterému se můžete procházet po městě a vychutnávat si jeho památky, aniž jste zabloudili. Objevíte tak nová místa, která jsou pro auta nepřístupná.

Naplánujte si výlet S výkonným plánovačem výletů autem, můžete v pohodlí vašeho domova naplánovat trasu prostřednictvím počítače a MioMore Desktop. Váš výlet si můžete naplánovat přímo na přístroji a nastavit si na trase několik bodů. K dispozici je také náhled trasy s její simulací.

Získejte přehled Díky funkci Lane Guidance budete při odbočování vždy ve správném pruhu. Software Spirit nabízí realistické a trojrozměrné zobrazení křižovatek se všemi důležitými dopravními značkami, díky čemuž bude vaše jízda přehlednější a získáte více času na pochopení situace na křižovatce před vámi.

Aktualizace map Navigace MIO Spirit 5400 Full Europe + lifetime vám garantuje přehled nejaktuálnějších map po celou dobu životnosti přístroje. Maximálně čtyřikrát ročně se budou mapy a silniční sítě aktualizovat a vy se vždy s přehledem dostanete do vašeho cíle. Už nemusíte hledat nové aktualizace map a silničních sítí, s navigací budete mít aktuální informace vždy u sebe a na cestách vás už nic nepřekvapí.

Obsah balení: Držák Autonabíječka

Mapy: Andorra, Rakousko, Belgie, Dánsko, Finsko, Francie, Německo, Gibraltar, Velká Británie, Irsko, Itálie, Lichtenštejnsko, Lucembursko, Malta, Monako, Norsko, Nizozemsko, Portugalsko, San Marino, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Vatikán, Polsko, Česká republika, Maďarsko, Slovensko, Bulharsko, Turecko, Řecko, Lotyšsko, Litva, Chorvatsko, Estonsko, Slovinsko a MRE: Albánie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Makedonie, Moldávie, Černá Hora, Rumunsko, Srbsko, Ukrajina
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
5413N5020005
EAN:
5420027525730
AB kód:
1373697
Základní vlastnosti
Hmotnost
400 g
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích