+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Microsoft Arc Touch Bluetooth Mouse, šedá

AB Kód: 1293205

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 36 měsíců
Extrémně přenosný doplněk Náš oceněný design myši Arc Touch Mouse jsme ještě lépe přizpůsobili mobilnímu použití. Přidali jsme technologii Bluetooth 4.0 Low Energy. Zajišťuje bezproblémové a spolehlivé připojení do vzdálenosti 9 metrů. …
Popis produktu
Extrémně přenosný doplněk Náš oceněný design myši Arc Touch Mouse jsme ještě lépe přizpůsobili mobilnímu použití. Přidali jsme technologii Bluetooth 4.0 Low Energy. Zajišťuje bezproblémové a spolehlivé připojení do vzdálenosti 9 metrů. Využívá nejnovější technologii Bluetooth a spotřebuje méně energie.

A stejně jako původní verze se i myš Arc Touch Bluetooth Mouse zapne ohnutím a vypne narovnáním. Je pohodlná a přenosná, její tvar odpovídá přirozené křivce vaší dlaně a dokonale se hodí pro mobilní životní styl. Dotykový proužek přesně reaguje na rychlost pohybu prstu a vodorovně se posouvá díky hmatové odezvě.

Využijte výhody BlueTrack Technology, která v sobě spojuje výkon optické myši s přesností myši laserové a nabízí pohodlnou práci téměř na každém typu povrch. Díky technologii BlueTrack Technology ji můžete používat i na hrubém dřevěném povrchu nebo na koberci.

Flexibilní design Klenutý tvar pro pohodlný úchop, plochý tvar ve sbaleném stavu. Dokonalý produkt pro vaši ruku a mobilní životní styl.

Zapnutí a vypnutí Vyklenutím se zapíná. Zploštěním zase vypíná. Žádné vypínací tlačítko. Zabliká zelená kontrolka značící funkčnost baterie a pak se zase v zájmu úspory energie vypne.

Bluetooth Smart Praktická a spolehlivá funkce, která využívá nejnovější technologii Bluetooth 4.0 a snižuje spotřebu energie.

Dotykové posouvání Kliknutí. Klepnutí. Rychlý pohyb prstem. Pohybem nahoru či dolů můžete rychle svisle posouvat obsah stránky a využívat plynulého a intuitivního ovládání. Jemným potažením můžete posouvat pomalu, rychlým pohybem prstu pak rychle. Klepnutím prstem posouvání zastavíte.

BlueTrack Technology® Využijte výhody BlueTrack Technology, která v sobě spojuje výkon optické myši s přesností myši laserové a nabízí pohodlnou práci téměř na každém typu povrchu.1

Pohodlí pro obě ruce Dokonalé pohodlí, které vám přesně padne do pravé i levé ruky.

Životnost baterie až 6 měsíců Používejte myš déle než šest měsíců bez výměny baterií. Pokud je baterie slabá, upozorní vás na to indikátor stavu baterií.
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
7MP-00015
EAN:
0889842004403
AB kód:
1293205
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
700 g
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích