+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Logitech G Saitek Pro Flight Throttle Quadrant letecký ovladač

AB Kód: 1390883

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců (IČO: 12 měsíců)
Logitech G Saitek Pro Flight Throttle Quadrant; Přestože je Throttle Quadrant prodáván samostatně, jedná se o poměrně specializovaný doplněk k leteckým joystickům firmy Saitek. Throttle Quadrant je boxem se třemi samostatnými pákami, které…
Popis produktu

Chcete-li létat s letouny s více motory,u většiny ovladačů leteckých simulátorů se budete potýkat s nedostatkem ovladačů plynu. Ovladač plynu Flight Throttle Quadrant přináší řešení – disponuje třemi přídavnými pákami pro ovládání dalších motorů,klapek,pod­vozků,přítlač­ných křídel či jiných programovatelných os. Mimo to,spolu se třemi doplňkovými dvoupolohovými přepínači na základně ovladače budete mít k dispozici celkem devět programovatelných příkazů. Vybavte jím systém beranů Logitech G Flight Yoke System pro zdvojnásobení dostupných os plynu.

Vyměnitelné hlavice pro vlastní konfigurace Vyměnitelné hlavice vám pomohou vytvořit vlastní konfiguraci plynu,klapek,směsi a náběhu vrtule.

Masivní upevňovací materiál Ovladač plynu Logitech G Throttle Quadrant je vybaven nastavitelnými upevňovacími úchytkami,které umožňují konfiguraci sady zcela dle vašich potřeb a uvážení. Na vršek stolu nebo zepředu – ovládací prvky si můžete bezpečně upevnit přesně tam,kam potřebujete.

Modulární a vyměnitelný Sortiment panelů Logitech G lze umístit na sebe nebo vedle sebe. Chcete komunikační panel umístit nad kombinovaný panel? Hotovo. Chcete panel s přepínači umístit nalevo od beranů? Do toho. Praktické upevňovací držáky umožňují uspořádat vaši leteckou simulační sestavu do libovolné konfigurace,omezené pouze vaší představivostí.

Základní parametry

  • Technologie propojení Kabelové
  • Ovladače 3 tyče,přepínací tlačítka
  • Rozhraní USB
  • Požadovaný operační systém Microsoft Windows 7 / 8.1 / 10
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
945-000015
EAN:
5099206069947
AB kód:
1390883
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
700 g
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích