+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Kancelář

V pořádně vybavené kanceláři je každý pracovní úkol snáze zvládnutelný. Chybět by neměly psací potřeby, pohodlné kancelářské křeslo nebo technika pro práci s dokumenty. Projděte si kategorii a zjistěte, jestli máte na pracovišti i doma všechno potřebné.

Těžký výběr? Hodně produktů?

Zaškrtněte ve filtrech, co je pro vás důležité
Předchozí 1 3 ... 56

Kancelář

Pevná linka a fax pro firemní komunikaci

Na pracovním stole v kanceláři se hodí mít telefonní přístroj pro pevnou linku ke komunikaci s kolegy a jiné vyřizování pracovních telefonátů. Klasikou jsou analogové telefony a v poslední době se stále více využívají IP telefony používající internetové připojení. Pokud chcete ve firmě využívat i fax, několik modelů najdete v nabídce.

Správné kancelářské křeslo pro pohodlné sezení

Pořádné kancelářské křeslo pro zdravé sezení umožňuje nastavení výšky, případně další polohování. Při výběru věnujte pozornost opěrce pro záda. Pohodlí a pevnou oporu nabízí i propracované herní židle.

Kancelářská technika pro usnadnění každého pracovního dne

Pro perfektně připravené a srovnané dokumenty oceníte v kanceláři několik pomocníků. S laminátory vykouzlíte krásné prospekty. Vizitky, pozvánky a jiné formáty oříznete díky řezačce na papír. Pro přesný odhad poštovného se vyplatí použít poštovní váhy. Dodržování GDPR a ochranu citlivých dat pomáhají zajistit skartovačky. Termální a kroužkové vazače jsou perfektní pro rychlou tvorbu brožur, snadné přenášení papírů a udržování pořádku. O profesionální výsledek se postarají sešívací stroje.

Kalkulačky a nezbytný spotřební materiál do kanceláře

S rychlými a hlavně bezchybnými výpočty vypomůžou v každé kanceláři kalkulačky. Do šuplíku stolu patří i kancelářské psací potřeby, díky nimž si usnadníte své výstupy. Pro tisk dokumentů se hodí zásoba papírů a fotopapírů. A vytištěné papíry uspořádáte s drátěnými hřbety, sešívacími sponami nebo plastovými kroužkovými hřbety. Výhodou je větší pořádek a menší riziko chyby kvůli chaotickému založení cenných informací a dokumentů.

Tabule a prezentační systémy oslní kolegy i šéfa

Lepší firemní porady s názornými prezentacemi si zajistíte pořízením projektoru a projekčního plátna. Názorné ukazování je příjemným oživením, takže se hodí mít prezentační zařízení s laserem. Klasikou na poradách je flipchart s magnetickým povrchem a popisovatelný popisovačem, se kterým parádně předvedete své myšlenkové pochody a předáte ostatním vše důležité.

Těžký výběr?
Valerie Lonerová vám s výběrem ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz