+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

HP NFC/wireless 1200w Mobile Print Accy

AB Kód: 516404

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců (IČO: 12 měsíců)
Jednotka pro mobilní tisk HP umožňuje uživatelům mobilních zařízení tisknout bezdrátově bez nutnosti hledání tiskárny nebo přístupu do firemní sítě. Zpřístupněte si bezdrátový tisk dotykem ze zařízení s podporou NFC nebo prostřednictvím …
Popis produktu
Jednotka pro mobilní tisk HP umožňuje uživatelům mobilních zařízení tisknout bezdrátově bez nutnosti hledání tiskárny nebo přístupu do firemní sítě. Zpřístupněte si bezdrátový tisk dotykem ze zařízení s podporou NFC nebo prostřednictvím připojení typu peer-to-peer. Ideální pro malé a středně velké firmy, které potřebují jednoduché řešení pro mobilní tisk.

Funkce:

Snadné řešení pro mobilní tisk • Snadno zpřístupněte bezdrátový přímý tisk všem v kanceláři. • Pomocí přímého bezdrátového připojení můžete bezpečně tisknout ze smartphonů, tabletů a přenosných počítačů – nepotřebujete směrovač ani síťové připojení. • Kompatibilní s až 5 současnými uživateli.

Získejte pohodlí mobilního tisku dotykem • Jednoduše se dotkněte mobilním zařízením jednotky pro mobilní tisk a začněte tisknout. • Vyzkoušejte pohodlný tisk dotykem z mobilních zařízení s podporou NFC.

Jednoduchá a rychlá instalace je samozřejmostí • Rychlé spuštění díky USB instalaci typu Plug-and-Play. • Připojení uživatelů mobilních zařízení ke kancelářským tiskárnám nebo multifunkčním tiskárnám je tak snadné, jako zasunout tuto jednotku pro mobilní tisk HP do portu USB.

Buďte mobilní a přitom zabezpečení • Udržujte svou síť nedosažitelnou: Jednotka pro mobilní tisk HP podporuje bezdrátový přímý tisk a tisk dotykem z mobilních zařízení. • Díky připojení typu peer-to-peer mohou mobilní uživatelé tisknout bez přístupu k firemní síti.
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Kód výrobce:
E5K46A
EAN:
0887758975978
AB kód:
516404
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
4.70 kg
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz