+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

HP DesignJet T520 ePrinter - 36

AB Kód: 404289

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců (IČO: 12 měsíců)
Umožněte své společnosti růst: investujte do výhodné velkoformátové tiskárny, která se vyznačuje rychlostí, spolehlivostí, přesností a snadným používáním. Tato všestranná tiskárna HP Designjet T520 ePrinter s připojením k webu umožňuje…
Popis produktu
Umožněte své společnosti růst: investujte do výhodné velkoformátové tiskárny, která se vyznačuje rychlostí, spolehlivostí, přesností a snadným používáním.

Tato všestranná tiskárna HP Designjet T520 ePrinter s připojením k webu umožňuje práci a tisk prakticky odkudkoli.

Funkce:

S touto bohatě vybavenou velkoformátovou tiskárnou dosáhnete rychlých a profesionálních výsledků tisku • Tiskněte v rozlišení až 2 400 dpi – Originální inkousty HP zajišťují bohaté barvy, ostré čáry a jemné detaily. S médii HP získáte optimální a spolehlivé výsledky tisku. • Zpracování složitých souborů vysokou rychlostí: získejte výtisk ve formátu D/A1 již za 35 sekund díky 1GB paměti RAM a technologii HP-GL/2. • Originální inkousty HP umožňují tisk architektonických návrhů, map, fotografií a prezentací bez kompromisů na kvalitě. • Zkraťte prostoje a zlepšete produktivitu – Originální inkousty HP zajišťují trvale vynikající výsledky hned od prvního výtisku.

Snadný a nenáročný tisk • Intuitivní a plně barevná 109 mm (4,3") dotyková obrazovka usnadňuje ovládání a umožňuje prohlížení a tisk souborů přímo v tiskárně. • Spolehněte se na skutečné náhledy tisku poskytnuté ovladačem, abyste mohli pracovat rychle a přesně a předešli nákladným chybám. • Tiskněte dokumenty o šířce až 914 mm (36") prostřednictvím vestavěného zásobníku médií ve formátu B+/A3 a role médií vkládané zepředu. • Tiskárnu můžete snadno umístit tam, kde ji potřebujete, a připojit k ní všechny uživatele ve studiu prostřednictvím vestavěného rozhraní sítě Wi-Fi.

Tiskněte prakticky odkudkoli • Služba HP Designjet ePrint & Share umožňuje tisk pomocí tiskárny HP Designjet ePrinter z notebooku nebo telefonu smartphone či tabletu se systémem Apple® iOS nebo Android™. • Prostřednictvím služby HP Designjet ePrint & Share můžete prohlížet a tisknout vaše velkoformátové projekty, i když nejste ve studiu. • Služba HP Designjet ePrint & Share automaticky ukládá kopie vaší práce do cloudu, abyste k nim mohli přistupovat prakticky odkudkoli. • Posílejte projekty e-mailem přímo do tiskárny HP Designjet T520 ePrinter a tiskněte je pomocí jejích funkcí pro připojení k webu.
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Kód výrobce:
CQ893A#B19
EAN:
0887111144553
AB kód:
404289
Základní vlastnosti
Hmotnost
4.70 kg
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích