+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Garmin vivofit jr. Broken Lava

AB Kód: 523302

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců
Garmin vívofit - monitorovací hodinky bez nutnosti nabíjení; Garmin Vivofit je inteligentní fitness náramek, který při nošení na ruce monitoruje pohybové aktivity. Na rozdíl od jiných fitness náramků na trhu je Vivofit schopen nejen …
Popis produktu

Garmin vívofit – monitorovací hodinky bez nutnosti nabíjení

Garmin Vivofit je inteligentní fitness náramek, který při nošení na ruce monitoruje pohybové aktivity. Na rozdíl od jiných fitness náramků na trhu je Vivofit schopen nejen monitorovat denní a noční aktivity, ale s neuvěřitelnou 1 roční výdrži baterií funguje i jako plnohodnotné fitness hodinky. Garmin Vivofit je přizpůsobený j pro běžné nošení například odolností vůči vodě (50m), díky které se o Vivofit nemusíte bát ani při dešti, plavání nebo osobní hygieně.

Co Garmin Vivofit umí? Vivofit obsahuje vlastní, prohnutý barevný displej, který u náramku zůstává po celou dobu používání zapnutý a pro zjištění času nebo jiných hodnot jej není potřeba probouzet. Na displeji je možné sledovat: čas, počet kroků, zbývající kroky pro dosažení denního cíle, spálené kalorie, prošlou vzdálenost, indikátor nečinnosti, aktuální mód (den/noc) a srdeční tep (v případě propojení s ANT+ snímačem srdečního tepu). Všechny měřené hodnoty jsou automaticky ukládány v paměti náramku a po stisknutí tlačítka na náramku je možné je přenést do deníku Garmin Connect pomocí počítače nebo chytrého mobilního telefonu. Pro přenos využívá Garmin Vivofit bezdrátových technologií ANT+ nebo Bluetooth Smart.

Garmin Vivofit je na základě zaznamenaných dat schopen automaticky nastavit denní cíl, který je pro uživatele splnitelný. Pomocí pravidelného vyhodnocování aktivit a individuálního přizpůsobení denního cíle se Vivofit snaží svého majitele postupně motivovat k dosažení zdravějšího životního stylu. Výzkumy ukazují, že delší čas strávený bez pohybu, jako je například strnulý sed u počítače, má negativní vliv na lidské zdraví. Negativní vliv lze snížit krátkými přestávkami vyplněnými nenáročnými pohybovými aktivitami. Garmin Vivofit sleduje čas, po který se nehýbáte a včas svého majitele na potřebu přestávky graficky upozorní.

Garmin Vivofit je použitelný 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. V plnohodnotném režimu použití vydrží bez nabíjení celý rok. K nabíjení náramek využívá dvě, uživatelsky vyměnitelné baterie typu CR1632.

Po přepnutí do nočního režimu zaznamenají hodinky vívofit kvalitu vašeho spánku. Po přenosu dat do deníku Garmin Connect můžete dění během spánku navíc podrobně vyhodnotit. Pomocí tlačítka na hodinkách je možné odeslat zaznamenaná data z hodinek do deníku Garmin Connect. Garmin Connect, který je dostupný pomocí webového prohlížeče nebo mobilní aplikace pro Android nebo iOS platformy. V deníku je možné sledovat statistiku absolvovaných aktivit, včetně množství a kvality spánku. Pro lepší motivaci je možné se pomocí deníku Garmin Connect spojit s dalšími uživateli (například pracovními kolegy) a vzájemně porovnávat dosažené hodnoty.

Typ baterie: 2 x CR1632 Garmin Connect™ kompatibilita: Ano Výdrž baterie: Do 1 roku Velikost displeje: 2,55 × 1 cm Hmotnost: 25,5 g PC propojení: ANT+Sport™ Rozměry zařízení: 2,1 × 1,05 × 12–21 cm Voděodolné: Ano Barva:: Modrozelená

Obsah balení: Přístroj Vivofit, Velký a malý vyměnitelný řemínek, USB ANT™ Stick, Manuál

Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
010-01225-03
EAN:
0753759119584
AB kód:
523302
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
1.20 kg
Úhlopříčka
0,55
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz