+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Foto video

Seznam podkategorií

Fotoaparáty

Digitální fotoaparát zaznamená snímek v digitální podobě a následně jej uloží do paměti. Foťáky běžně dělíme na klasické kompakty, kompakty s výměnným objektivem a zrcadlovky. My k této nabídce přidáváme i polaroidy a fotopasti.

Kompakty

Dostupná cena, malé rozměry, jednoduché ovládání. Tyto vlastnosti dělají z kompaktu s pevně zabudovaným objektivem ideální foťák na zaznamenání výletů či rodinných oslav.

Kompakty s výměnným objektivem, jinak systémový kompakt nebo bezzrcadlovka

Zachovávají minimální rozměry a jednoduché ovládání klasického kompaktu a přidávají maximální kvalitu obrazu a možnost výměny objektivů jako u zrcadlovek. Při natáčení videí zvládají až 4K rozlišení.

Digitální zrcadlovky

Pokročilé foťáky pro zkušené nadšence a profesionály, kteří potřebují během focení použít více objektivů a příslušenství, třeba externí blesk. Zrcadlovky pracují s funkcemi jako manuální nastavení clony, času závěrky, citlivosti ISO a další.

Objektivy a filtry

Zoom objektivy i objektivy s pevným ohniskem. Polarizační, ochranné i neutrální filtry. Prohlédněte si celou kategorii objektivů.

Kamery

Maximálně ostrý obraz dokonalý v každém detailu zachycený najednou se synchronním zvukem. Projděte si kategorii kamer.

Kvalitní dalekohledy

Pro myslivce, námořníky, milovníky sportovních klání, turisty. Dalekohled využije každý, kdo potřebuje sledovat vzdálené objekty.

Binokuláry

Mají dva tubusy, každý na jedno oko. Díky tomu vidíte prostorový, plastický obraz. Oblíbené produkty mezi těmito dalekohledy představuje například Nikon 8-18x42 ACULON A211.

Monokuláry

Dalekohled s jedním tubusem je populární pro své kompaktní rozměry a dobrou optickou kvalitu

V sekci foto a video dále naleznete bezpečností CCTV kamery a také mikroskopy a lupy.