+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Fitbit Alta velký - Plum

AB Kód: 1315961

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců
Stylový chytrý náramek pro sledování denní aktivity, spánku a diskrétních notifikací hovorů a zpráv na zápěstí vyrobený z pohodlného a odolného materiálu s dobrou odolností proti vodě. OLED displej, synchronizace přes Bluetooth 4.0…
Popis produktu
Stylový chytrý náramek pro sledování denní aktivity, spánku a diskrétních notifikací hovorů a zpráv na zápěstí vyrobený z pohodlného a odolného materiálu s dobrou odolností proti vodě. OLED displej, synchronizace přes Bluetooth 4.0 rozhraní, baterie s výdrží až 5 dní a rychlé nabíjení (1–2 hodiny), aplikace pro chytré telefony, vyměnitelné pásky.

Fitbit Alta je chytrý náramek pro sledování životního stylu a aktivit s funkcemi upozornění na události. Náramek je voděodolný, můžete ho nosit 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Je diskrétní, má vynikající zpracování a stane se ozdobou vašeho zápěstí. Na displeji je možné informace o událostech na spárovaném mobilním telefonu a zobrazit lze také čas nebo základní statistiky.

Tenký, stylový fitness náramek Fitbit Alta je s vámi po celou dobu. Během dne sleduje kolik kroků uděláte, vzdálenost, aktivní minuty a spálené kalorie. Fitbit Alta vám pomůže zůstat aktivní po celý den tím, že vám připomene kdy se máte začít pohybovat pro zlepšení kondice.

Náramek nezahálí ani večer, když jdete spát, tak se stará o monitorování vašeho spánku, protože se také jedná o důležitou část života, kdy jak se říká, dobíjíte baterie na další den. Nasbírané informace o délce a kvalitě spánku si můžete prohlédnout po synchronizaci s podporovaným přístrojem na přehledných grafech. Ranní vstávání pak může ulehčit příjemný vibrační budík, který je pro hodně lidí daleko příjemnější než klasické buzení normálních budíků.

Funkce SmartTrack automaticky rozpozná vybrané aktivity a ukládá je v aplikaci Fitbit app, takže máte neustále přehled o vývoji svých aktivit. Funkce Smart Notifications vás vždy včas upozorní na volání, textové zprávy a výstrahy kalendáře přímo na jasném OLED displeji bez nutnosti vydávat telefon z kapsy.

Integrovaná byla kvalitní nabíjecí baterie s dlouhou životností, která umožňuje udržet náramek ve sledovacím režimu až 5 dní. Baterie je typu Li-pol a doba nabíjení přístroje je velmi nízká. Doba do plného nabití trvá pouze 1 až 2 hodiny.

Propojení s počítačem, notebookem nebo chytrými mobilními přístroji je realizované pomocí bezdrátového Bluetooth rozhraní verze 4.0. Díky tomu budete moci snadno a rychle sledovat pokroky v podrobných grafech a tabulkách, které vám mohou pomoci odhodlat se k dalšímu cvičení.

Stylový monitorovací náramek Fitbit Altaje odolný proti vodě (pot, déšť, stříkající voda, není určen na plavání, ve sprše je doporučeno náramek odložit) a je vybaven bezdrátovým Bluetooth 4.0 rozhraním pro synchronizaci s chytrými mobilními přístroji iOS, Android nebo Windows Phone. Vnitřní paměť umožňuje zaznamenávat až 5 dní detailních informací aktivity a 30 dní denních statistik. Je vybaven příjemným OLED displejem a vibračním upozorněním. Integrovaná nabíjecí baterie s výdrží až 5 dní. Výrobce náramek vyrábí v několika různých velikostech a barevných provedeních, aby si mohl vybrat každý ten nejvhodnější podle obvodu ruky a svého vkusu. K dispozici je ve velikosti S pro obvod zápěstí 14 – 17 cm, L 17 – 20.6 cm a XL 20.6 – 23.6 cm.
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
FB406PML-EU
EAN:
0810351027065
AB kód:
1315961
Základní vlastnosti
Hmotnost
2.70 kg
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích
Alternativní produkty 1