+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

ExoMount Touch CD držák do auta pro chytré telefon

AB Kód: 576442

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců (IČO: 12 měsíců)
Není držák jako držák! ExoMount Touch CD je první, který upevníte k CD přehrávači ve vašem voze. Tím v mnoha automobilech vyřešíte odvěký problém - umístit telefon ve skvěle viditelném dosahu řidiče, ale neomezit výhled na dopravní …
Popis produktu
Není držák jako držák! ExoMount Touch CD je první, který upevníte k CD přehrávači ve vašem voze. Tím v mnoha automobilech vyřešíte odvěký problém – umístit telefon ve skvěle viditelném dosahu řidiče, ale neomezit výhled na dopravní situaci.

A ještě novinka navíc: telefon do držáku ExoMount Touch CD upevníte pouhým přiložením. Držák sám chytí telefon tak pevně, aby nevyklouzl ani na nejhorších výmolech. K tomu je universální pro všechny typy telefonů nebo navigací. Ochranný obal nebo kryt telefonu není problém.

Nový mechanismus na upevnění chytrého telefonu v CD Hledáte ve svém voze místo, kam v dobrém dosahu očí umístit chytrý telefon, ale nechcete si omezit výhled na dopravní situaci? Pokud si hudbu pouštíte více z vašeho chytrého telefonu než z cédéček, můžete využít průlomovou novinku ExoMount Touch CD. Pomocí zcela nového mechanismu upevníte telefon k CD přehrávači. Unikátní mechanismus výrobce ExoMount upevní telefon dostatečně pevně, ale zároveň naprosto šetrně k CD přehrávači.

Automatická universální svorka Svorkový mechanismus umožňuje ExoMount Touch použít pro všechny typy telefonů nebo navigací. Ani ochranný obal nebo kryt telefonu není problém. Svorka se mu jednoduše přizpůsobí až do maximálního rozevření 9,8 cm. Uvnitř je svorka vystlána měkkým materiálem, aby byl váš telefon nebo jeho obal uložen jako v bavlnce. Navíc ho do svorky upevníte pouhým přiložením. Svorka se po dotyku telefonu sama automaticky sevře tak, že ho ani při silných otřesech na výmolech nepustí. K uvolnění pak stačí zatlačit jedním prstem na uvolňovací tlačítko. Pohodlnější už to být prostě nemůže.

Pevný kulový čep Další významnou předností držáku ExoMount 2 je nezvykle flexibilní a zároveň pevný kulový čep, který spolehlivě stabilně drží uživatelem zvolenou polohu. Filmování chytrým telefonem během jízdy na drkotavém povrchu nebo během průjezdu prudkou zatáčkou není žádným problémem. Držák se nechvěje a spolehlivě drží nastavený úhel.
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Kód výrobce:
EG-EM-TOUCH-CD
EAN:
812487013448
AB kód:
576442
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
2.70 kg
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích