+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Video

Videopřehrávače umožňují přehrávat filmy, videa, hudbu, prohlížet fotky v televizi. Některé umí nahrávat oblíbené pořady do integrované paměti nebo na přenosný disk. Jsou vybaveny nejrůznějšími technologiemi jako podpora 3D obrazu či připojení k internetu.

Těžký výběr? Hodně produktů?

Zaškrtněte ve filtrech, co je pro vás důležité
Předchozí 1 3 4

Video

Typy videopřehrávačů

DVD přehrávače

Klasické videopřehrávače jsou stále velmi oblíbené. Moderní DVD přehrávače podporují širokou škálu formátů – DVD, CD, MP3, JPG a další kompresní formáty videa a zvuku. Doporučujeme vybírat modely s USB vstupem pro možnost přehrávání obsahu přímo z USB flash disků, případně zařízení se slotem pro paměťové karty.

Existují také přenosné DVD přehrávače s integrovanou obrazovkou, které vám poslouží především při cestování nebo na dovolené.

Blu-Ray přehrávače

Oproti DVD přehrávačům poskytují mnohem kvalitnější obraz, a to i v 4K rozlišení. Přehrávají také Blu-Ray disky, které mají narozdíl od CD a DVD větší kapacitu. Díky podpoře 3D můžete sledovat filmy také trojrozměrně, a to s využitím 3D brýlí. Další zajímavou vlastností je připojení k internetu a vestavěný webový prohlížeč. Pomocí Bluetooth technologie jednoduše propojíte přehrávač s chytrým mobilem či tabletem a jejich obsah následně streamujete na televizní obrazovku. Blu-Ray přehrávače často obsahují aplikace jako Youtube nebo Netflix.

Multimediální centra

Jejich hlavní funkcí je přehrávání obsahu z vestavěné paměti, externích úložišť a internetu. Představují to nejmodernější, co trh nabízí. Oproti Blu-Ray přehrávačům jsou multimediální centra vybavena operačním systémem iOS nebo Android. Disponují i připojením k internetu, plnohodnotným webovým prohlížečem, většinou běžně dostupných aplikací jako Voyo, Netflix, Youtube, Stream.cz. Některá multimediální centra mají zabudovaný i TV tuner s podporou DVB-T2/HEVC.

Příslušenství videopřehrávačů

V této kategorii naleznete také doplňky a příslušenství jako propojovací kabely a zapisovatelné disky například pro vypalování filmů.

Těžký výběr?
Valerie Lonerová vám s výběrem ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz