+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Audio

Pořádný zvuk pro zážitek z poslechu. Oblíbená kapela, nová audiokniha, rádio, poslech filmu, nahrávání zvuků... V sekci audio najdete veškerou audiotechniku od rádií do domácností, autorádií, přes reproduktory až po domácí kina.

Těžký výběr? Hodně produktů?

Zaškrtněte ve filtrech, co je pro vás důležité
Předchozí 1 3 ... 28

Audio

Rádia

Radia umí, nač si vzpomenete. Poslech klasických i internetových rádií, přehrávání přes Bluetooth, z CD i flash disků přes USB, streamování z aplikací jako Spotify.

Zdroje přehrávání

Pokud si nejčastěji pouštíte hudbu z PC, mobilu či tabletu, potřebujete rádio s Bluetooth. USB a slot na kartu umožňují poslech z externích úložišť jako flash či paměťová karta. S 3,5mm vstupem AUX připojíte kabelem další zdroj zvuku, např. přenosný přehrávač. WiFi/LAN umí přehrávání z domácí sítě a poslech internetových rádií. Stále se dělají i rádia s CD mechanikou.

Tuner rádia

FM (VKV) – nejrozšířenější analogové vysílání, s nímž naladíte klasická rádia. Pro rozhlasové vysílání se zase používá LW. Má největší dosah, což potěší třeba na cestách. Moderní digitální vysílání se skvělým mobilním příjmem a rozšířenou programovou nabídkou: to je DAB+. Pokud chcete vědět, jak se jmenuje právě přehrávaná skladba, poohlédněte se po rádiu s RDS.

Autorádia

Bez mechaniky i s CD/DVD mechanikou, s technologií Bluetooth, s USB i DVD. 1din i 2din. Nabízíme všechna rádia do auta.

Reproduktory

Povinná výbava každého, kdo miluje hudbu. Reproduktory máme přenosné, do domácností i do aut.

Reproduktory k mobilu

Přenosný reproduktor s bezdrátovým Bluetooth připojením. Volitelné funkce: párování přes NFC, 3,5mm linkový vstup, slot na SD, rádio. Napájení probíhá většinou přes USB, takže vám postačí nabíječka na mobil.

Bezdrátové reproduktory

Oblíbené v domácnostech. Soustava pro poslech přes Bluetooth, streamování hudebních služeb a internetových rádií přes WiFi.

Party reproduktory

Přenosný reprobox pro vnitřní i venkovní akce, který má většinou i vstup na mikrofon a hudební nástroje.

Reproduktory k televizi, domácí kina, soundbary (zvukové lišty)

K TV se standardně připojují přes HDMI nebo optický/koaxiální kabel. Domácí kina často obsahují i bezdrátový Bluetooth/WiFi adaptér pro přehrávání z domácí sítě a elektronických zařízení.

Budíky, rádiobudíky

Klasický i digitální budík doplňuje budík s rádiem, který vás ráno vytáhne z postele zvukovým signálem nebo hudbou z oblíbeného rádia.

Těžký výběr?
Valerie Lonerová vám s výběrem ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz