+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)
Těžký výběr?
Valerie Lonerová vám s výběrem ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz

GPS Navigace

Ať vyrážíte na cesty autem, na motorce, na kole či po vlastních, s navigací vždy trefíte do cíle. Nemusíte nikde zastavovat a hledat v papírové mapě, kde jste. Jednoduše zadáte začátek a konec trasy a navigace zobrazí cestu i další užitečné informace.

Těžký výběr? Hodně produktů?

Zaškrtněte ve filtrech, co je pro vás důležité
Předchozí 1 3 ... 5

GPS Navigace

Navigace do auta

Naplánuje trasu, vypočítá čas jízdy a vzdálenost, upozorní na uzavírky i radary, nabídne nejlepší alternativu. Tři základní pilíře kvalitní GPS do auta tvoří: počet map, jejich pokrytí a možnost aktualizace.

Mapy: pokrytí a aktualizace

GPS mívají vlastní balíky předinstalovaných map. Některé GPS využijete po Česku, jiné po Evropě nebo po celém světě. Mapy se dají i dokoupit. Platí, že mapy pro ČR jsou základ. Výrobci nabízí aktualizaci zdarma napořád, na určité období nebo si aktualizace musíte dokupovat. Update vychází třikrát až čtyřikrát do roka a probíhá pomocí internetu a PC.

Přijímač RDS-TMC

S RDS-TMC přijímačem předem zjistíte, kde se vyskytují problémy a jak se jim vyhnout. Pro cesty po D1 značka ideál.

Navigační a jiné funkce

Ukazatel povolené rychlosti vás upozorní při jejím překročení. Asistent řazení pomůže se s předstihem zařadit do správného pruhu. Co dalšího autonavigace nabízejí: třeba připojení k internetu, dotykové displeje s antireflexní úpravou, multimediální přehrávač či fotorealistické náhledy křižovatek.

Navigace pro motorku

Je o něco menší než klasická navigace do auta. Zároveň se dělá z pevnějšího materiálu, který odolá dešti i nárazům. Navigaci spojíte přes Bluetooth s handsfree sadou, pokyny tak slyšíte přímo v helmě.

Mapy pro motorkářské navigace

Při výběru zohledněte, jestli potřebujete mapy pro konkrétní zemi nebo pro více zemí a zda navigace nabízí jejich aktualizaci. Šikovné funkce představuje i RDS-TMC příjem dopravních informací či parkovací asistent.

Turistická navigace

Jsou velmi odolné a mívají dobré pokrytí celého Česka. Většinou obsahují outdoorové TOPO mapy, kompas, výškoměr a další. Někdy mívají i externí anténu. Ta zajišťuje příjem signálu v zalesněných oblastech, vysoko v horách nebo i v podzemí.

Navigace pro cyklisty

Navigace bez barevného dotykového displeje je dobře čitelná za každého počasí. Jejím úkolem je spíše zaznamenávat trasu. Ukazuje ujetou vzdálenost, cestu či rychlost. Někdy zvládá i monitoring zdravotního stavu. Cyklonavigace s barevným displejem zobrazují naplánovanou trasu. Soustředí se hlavně na ČR. Dokážou tak mapovat i neznámé polní trasy a zapadlé horské cesty.

Těžký výběr?
Valerie Lonerová vám s výběrem ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz