+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)
Těžký výběr?
Valerie Lonerová vám s výběrem ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz

Ostatní zábava pro děti

V této kategorii naleznete zejména hračky pro všechny aktivní děti – kolečkové brusle, skateboardy, longboardy i hoverboardy. Pro bezpečnou jízdu nabízíme i chrániče. Další sekci reprezentují 3D puzzle a houpačky.

Těžký výběr? Hodně produktů?

Zaškrtněte ve filtrech, co je pro vás důležité
Předchozí 1

Ostatní zábava pro děti

Kolečkové brusle

Vybírejte je s ohledem na zkušenosti jezdce i na prostředí, ve kterém bude jezdit. Nejmenším dětem pořiďte klasické kolečkové brusle nebo brusle na boty. Odrostlejším potomkům i dospělým můžete koupit inline brusle.

 

Skateboard

Rychlý a populární dopravní prostředek. Hodí se na jízdu po městě, zkoušení různých triků nebo jízdu na U-rampě. Důležitá je šířka desky, její prohnutí, velikost koleček a nosnost. Pro děti se hodí skateboardy s užší deskou.

Hoverboard

Hoverboard bývá někdy přezdívaný také jako kolonožka. Jedná se o balanční podložku sloužící k přepravě na kratší vzdálenosti. Ovládá se pohybem celého těla, resp. změnou těžiště. Můžete si vybrat standardní nebo offroad model, jednoduchý nebo s řídící tyčí. Nezbytným doplňkem je přepravní taška.

Longboard

Longboardy se liší tvarem, materiálem či typem koleček. Do města se hodí kratší a střední typy, mimo město pak delší. Pozor si dávejte i na výšku. Čím je longboard vyšší, tím je i rychlejší, snáz reaguje a ztrácí stabilitu.

Zábava pro nejmenší

Houpačky pro děti umístíte na zahradě i doma. Výběr podřizujte věku a velikosti dítěte. Pro ty nejmenší je nejdůležitější, aby houpačka byla bezpečná. Starší děti potěší kruhová houpačka, na které se zabaví i s kamarády.

Aby radost z pohybu nezkazila odřenina nebo horší úraz, nechybí ani široká nabídka chráničů.

Pokud už máte pohybu na čerstvém vzduchu dost, je načase potrénovat i mozkové závity. Puzzle prověří váš postřeh a schopnost prostorové orientace.

Těžký výběr?
Valerie Lonerová vám s výběrem ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz