+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)
Cena
Zrušit všechny filtry
Těžký výběr?
Valerie Lonerová vám s výběrem ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz

Figurky a zvířátka

Figurky a zvířátka potěší děti, ale i leckteré dospělé. Ti menší si s nimi vyhrají, ti větší zase uspokojí svou sběratelskou radost. Na trhu se objevuje množství kvalitně zpracovaných figurek – od superhrdinů známých z komiksů a filmových trháků přes pohádkové postavičky až po oblíbená zvířátka.

Vyrábějí se z kvalitních materiálů jako plast či guma, samozřejmostí je jejich zdravotní nezávadnost. Jedná se o odolné hračky, zub času ani dětské zacházení se na nich takřka nepodepisuje. Z předních výrobců zmiňme Schleich, Hasbro, Carrera nebo Spin Master.

Figurky a zvířátka

Figurky pro děti i dospělé

Slouží nejen ke hraní, často jsou součástí sběratelských kolekcí. Velké oblibě se těší postavičky z večerníčků, akčních filmů a seriálů jako Krteček, Igráček, ale i superhrdinové z dílny Marvel. Některé figurky jsou dokonce interaktivní, ovládané na dálkové ovládání.

Zvířátka

Každé dítě touží po zvířecím parťákovi. Největší popularitě se těší pejsci a koníci. Seženete i různé figurky domácích nebo exotických zvířat.

Sestavy zvířátek a doplňků

K poctivému chovu zvířátek využijte doplňky jako krmení, stáje, ohrady či pracovní náčiní. Vše koupíte samostatně i jako kompletní sestavy, které nabízí široké herní využití. U dětí bodují například farmy, ranče a zoologické zahrady. 

Těžký výběr?
Valerie Lonerová vám s výběrem ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz