+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Osobní péče

Dopřejte svému tělu kvalitní péči, kterou si zaslouží. Třeba s profesionálními výrobky, která dodají vašemu vzhledu šmrnc.

Těžký výběr? Hodně produktů?

Zaškrtněte ve filtrech, co je pro vás důležité
Předchozí 1 3 ... 59

Osobní péče

Péče o vlasy a vousy

Ne nadarmo se říká, že vlasy jsou korunou krásy. Aby i ty vaše byly zdravé a lesklé, používejte ověřené produkty. V nabídce máme fény na vlasy, kulmy a žehličku. Prostě vše, co vám usnadní každodenní úpravu. S kvalitními přístroji na vlasy snadno vykouzlíte účes jako od kadeřníka.

S údržbou mužských vlasů a vousů pomohou zastřihovače. Vyberete si mezi strojky na vlasy značek Braun, Panasonic, Phillips či Remington. O vousy se postarají zastřihovače vousů. Celkově upravený vzhled zajistí praktické zastřihovače chloupků.

Epilace, depilace a holení

Toužíte po perfektním oholení? Dokonale hladká pleť nemusí být snem. Stačí použít epilátor či depilátor. Nabízíme vše od klasických přístrojů až po ty využívající nejmodernější technologie.

Kvalitní holící strojky pro muže zase zaručí bezpečné a precizní oholení mužské tváře.

Péče o zuby a ústní dutinu

Zářivý a zdravý chrup. Elektrické kartáčky zvládají obojí, proto se u zákazníků těší stále větší oblibě. Zuby vyčistí šetrně a precizně tak, jak to klasický kartáček nezvládne. Jména osvědčených značek – Philips, Braun, Panasonic a AEG. Nabídku doplňují ústní sprchy.

Kondice a zdraví

Mějte svůj zdravotní stav pod kontrolou. Pomocí tlakoměrů a teploměrů zkontrolujete krevní tlak, tepovou frekvenci a teplotu kdykoliv potřebujete. Chytrá osobní váha vám přináší přehled o tělesném složení. Dokáže analyzovat podíl svalové hmoty, vody a tuku v těle. Některé váhy dokonce komunikují pomocí Bluetooth s telefonem. Pro ty, kteří mají rádi klasiku, máme i standardní váhy.

Těžký výběr?
Valerie Lonerová vám s výběrem ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz