+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Vysavače

Základem čistého a upraveného prostoru jsou kvalitní vysavače. Kromě klasických ručních a sáčkových vysavačů se dnes setkáváme i s robotickými variantami, které vyčistí podlahu za nás. Prohlédněte si jednotlivé druhy vysavačů a vyberte si ten nejvhodnější.

Těžký výběr? Hodně produktů?

Zaškrtněte ve filtrech, co je pro vás důležité
Předchozí 1 3 ... 56

Vysavače

Spolehlivé sáčkové vysavače

Sáčkové vysavače sbírají všechny vysáté nečistoty do speciálních sáčků. Po naplnění stačí sáček vyjmout a vyhodit. Nové sáčky do vysavače najdete v kategorii příslušenství. Tuto výměnu většinou neprovádíte po každém vysávání, ale jen jednou za čas. Výhodou bývá i poměrně tichý provoz. S příslušnými nástavci hravě vysajete tvrdé podlahy, koberce či třeba pohovku.

Jednoduchou údržbu oceníte u bezsáčkových vysavačů

U bezsáčkových vysavačů se nečistoty ukládají do nádoby, nemusíte měnit a dokupovat sáčky. Pro zajištění maximální čistoty se doporučuje vysypávat nádobu po každém vysávání. Vhodné je i pravidelné čištění filtru sloužícího k zachytávání drobného prachu a jemných nečistot. Výhodou je možnost mokrého vysávání. Při dostatečné kvalitě filtru jde o vysavače vhodné i pro alergiky.

Speciálním druhem jsou vysavače na popel, které oceníte při úklidu okolo krbu a kamen. Jejich předností je odolná nádoba, do níž se nečistoty uloží, následně je vysypete do odpadu.

S tyčovými vysavači pohodlně vyčistíte podlahu

Tyčové vysavače jsou skladné a pohodlně se s nimi manipuluje. Hodí se pro pravidelné luxování podlahy a díky své obratné konstrukci je využijete i na hůře dostupných místech. Některé typy, jako například BISSELL CrossWave 17132, si poradí i s mokrým vysáváním, takže podlahu vysají a zároveň vytřou.

Praktické ruční vysavače pro každodenní používání

Ruční vysavače mají malé rozměry, dobře se drží a přináší jednoduchý a efektivní úklid za velmi krátký čas. Oceníte je hlavně v domácnosti s domácími mazlíčky nebo dětmi, protože na chlupy a drobky nemusíte hned vytahovat velký vysavač. Pohodlné používání doma i na cestách nabízí aku vysavač napájený dobíjecí baterií.

S robotickými vysavači už se vysávání věnovat nemusíte

Nemáte rádi vysáván, ale chcete mít uklizenou a čistou podlahu? Pořiďte si robotický vysavač, který to zvládne za vás. Existují specializované robotické vysavače na koberce i modely s mopem pro údržbu tvrdé podlahy. Na začátku stačí pouze nastavit okruh vysávání, připravit dobíjecí stanici a v nastavený čas vysavač vše projede a vysaje.

Parní čističe a tepovače pro perfektní hloubkový úklid koberce i čalounění

Hygienické čistoty dosáhnete s použitím parního čističe využívajícího tlak vodní páry pro důkladné čištění. K dispozici jsou různé nástavce pro čištění tvrdých povrchů i koberců. Profesionální výsledku a odstranění všech nečistot umožňují tepovače. S jejich pomocí navrátíte kobercům jasné barvy a pořádně vyčistíte i čalounění.

Těžký výběr?
Valerie Lonerová vám s výběrem ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz