+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)
Cena
Mlýnek zrnkové kávy:
Zrušit všechny filtry
Těžký výběr?
Valerie Lonerová vám s výběrem ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz

Kuchyně

Usnadněte si práci v kuchyni. Přístroje z naší nabídky vám pomohou při vaření i pečení.

Těžký výběr? Hodně produktů?

Zaškrtněte ve filtrech, co je pro vás důležité
Předchozí 1 3 ... 121

Kuchyně

Usnadněte si práci v kuchyni. Přístroje z naší nabídky vám pomohou při vaření i pečení.

Kuchyňské roboty

Multifunkční kuchyňský robot seká, mixuje, šlehá, hněte, mele... Podle čeho vybrat? Všímejte si uváděného příkonu – čím vyšší číslo, tím sice vyšší spotřeba elektrické energie, ale také vyšší výkon. Další důležité parametry: objem nádoby a materiál, ze kterého je robot vyroben. Potěší pojistka proti přehřátí či nechtěnému spuštění nebo možnost mytí v myčce.

Hnětací a míchací metly

Součást každého robota. Mnohé disponují i sadou kráječů pro krájení a strouhání, popř. nabízejí nástavce na mletí masa, mixování či výrobu těstovin. Zajímejte se také o možnost dokoupení příslušenství. Jestli sháníte robota, který za vás skutečně i uvaří, vyberte si kuchyňský robot s funkcí indukčního vaření.

Stroje na rýži či těstoviny

Milovníci asijské kuchyně se neobejdou bez rýžovaru. S ochranou proti přehřátí a automatickým vypnutím se připálené rýže nemusíte bát. Kdo si potrpí na italskou kuchyni, ocení stroj na těstoviny. Automatické mixování, hnětení a vytlačování těsta a sedm těstovinových nástavců vám dá možnost popustit naplno uzdu kulinářské fantazii.

Mlýnky na maso

K robotům patří také mlýnky na maso. Oblíbený Bosch MFW67440 zvládne mletí masa, ale i sýrů, zeleniny nebo máku. Pomůže i při výrobě uzenin či paštik.

Mixéry

Univerzální stolní mixér

Zabere více místa, ale zastane nejvíce práce. Velká nádoba s těsnícím víčkem a silné nože zajistí rozmixování všech typů potravin, a to i těch velmi tvrdých. Vyzkoušet můžete například Philips Avance Collection.

Ponorný tyčový mixér

Zabere minimum místa. Zvládne různé druhy mixování. Obsluha i údržba je snadná. Hodí se hlavně na měkké potraviny.

Ruční mixér, jinak také šlehač

Kromě mixování zvládne také šlehání a hnětení.

Smoothie mixéry

S mixováním ovoce, zeleniny a příp. bylinek do nápojů si nejlépe poradí smoothie makery. Malá nádoba, ve které se nápoj připravuje, slouží zároveň i k pití. Uzavřete ji speciálním víčkem. Oblíbený nápoj si tak můžete vzít kamkoliv s sebou.

V této sekci najdete další zařízení jako grily, odšťavňovače ve šnekovém i odstředivém provedení nebo kávovary pro domácí i profesionální využití.

Těžký výběr?
Valerie Lonerová vám s výběrem ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz