+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Kávovary

Představte si, že si každý den můžete dopřát kávu stejně lahodnou jako z oblíbené kavárny. Před prací, o víkendu, kdykoli. Ať máte rádi espresso či ristretto v plné chuti, cappuccino s bohatou pěnou, větší šálek v podobě Lunga či Americana nebo mléčné Caffé Latté – z naší nabídky si 100% vyberete kávovar, který umí kávu přesně podle vašeho gusta.

Těžký výběr? Hodně produktů?

Zaškrtněte ve filtrech, co je pro vás důležité
Předchozí 1 3 ... 19

Kávovary

Automatický kávovar

Plně automatizované kávovar je hotový profesionál. Hodí se stejně dobře do domů i kanceláří. Na jediné stisknutí tlačítka dostanete jakýkoliv typ kávy. Automat umí vše od namletí po spaření a napěnění mléka.

Vestavný kávovar

Kávovar mezi kávovary. Funkčně je vestavný kávovar stejně dobrý jako jeho automatický kolega a navíc šetří místo na kuchyňské lince a je designově promyšlený.

Kávovar na kapsle

Snadno se ovládá. Káva je připravena rychleji, než řeknete švec. Vložíte kapsli a zmáčknete tlačítko. Pořizovací cena je nižší než u automatů. Do těch ale většinou dáte zrnkovou i mletou kávu. Kapslový kávovar bere jen kapsle kompatibilní s danou značkou.

Pákový kávovar, jinak také manuální presovač

Za nižší cenu, než jakou stojí automat, vám pákový kávovar připraví stejně kvalitní ristretto i latté. Je to proto, že se zde počítá s vlastní ruční pomocí. Při přípravě kávu namelete a upěchujete v páce, kterou poté vyprázdníte a opláchnete.

Překapávač na kávu

Oceníte větší množství kávy kdykoli během dne? Pak se podívejte na překapávač. Do nádržky nalijete požadované množství vody, nasadíte filtr, do něho nasypete kávu a zapnete. Sílu nápoje vždy můžete ovlivnit – a to množstvím kávy ve filtru.

Těžký výběr?
Valerie Lonerová vám s výběrem ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz