+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Dell velká dámská kabelka pro notebooky do 14" (460-BBTZ)

AB Kód: 1311858
Dell velká dámská kabelka pro notebooky do 14" (460-BBTZ)

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců (IČO: 12 měsíců)
Udržujte si přehled a produktivitu na cestách s velkou dámskou kabelkou Dell – pohodlném a navíc stylovém způsobu přenášení veškerého nezbytného příslušenství. Uložte svůj notebook, tablet a smartphone v bezpečí polstrovaných přihrádek velké dámské kabel
Popis produktu

Udržujte si přehled a produktivitu na cestách s velkou dámskou kabelkou Dell – pohodlném a navíc stylovém způsobu přenášení veškerého nezbytného příslušenství. Uložte svůj notebook, tablet a smartphone v bezpečí polstrovaných přihrádek velké dámské kabelky. Velká dámská kabelka Dell, dostatečně velká k uložení 14,1palcového notebooku, je prostorná, a přesto lehká a rozumně velká. Uchovejte si styl všude tam, kam vás pracovní povinnosti zavedou, a noste s sebou veškeré nezbytné příslušenství díky velké dámské kabelce Dell.

Vhodně podpoří váš styl Čisté linie, jednoduchý design a kvalitní materiály velké dámské kabelky Dell vhodně podpoří váš jedinečný styl, ať je moderní, sofistikovaný, konzervativní nebo jedinečný. Přehoďte si velkou dámskou kabelku Dell přes rameno a kráčejte jistě s vědomím, že si uchováte styl, i když ponesete brašnu s notebookem.

Lehký a tenký Velká dámská kabelka Dell je lehká a tenká a materiály, které v ní nesete do kanceláře nebo na schůzku s klienty, nezvětší její objem nad rozumnou míru. Pohybujte se volně po celý den s veškerým potřebným příslušenstvím stále po ruce.

Klasická a sofistikovaná Jednoduché, čisté linie, vysoce kvalitní materiály i konstrukce a jedinečně ženský a sofistikovaný design velké dámské kabelky Dell dodávají této profesionální dámské kabelce styl.

Jedna brašna pojme veškeré potřebné příslušenství Velká dámská kabelka Dell je vybavena kapsami na notebook a tablet, zadními kapsami a dokonce i vnitřní kapsou na zip, takže se do ní pohodlně vejde vše nezbytné, co obvykle nosíte v kabelce a brašně na notebook. Udržujte veškeré potřebné vybavení úhledně uspořádané na dosah ruky. Nebo zasuňte smartphone do boční kapsy, abyste jej měli stále po ruce, když očekáváte důležitý hovor.

Nastavitelné popruhy Nastavte si délku popruhů podle svých představ tak, aby se přizpůsobily vaší výšce.

Stvořena pro vás Rozšiřte svůj styl ze soukromého života i na svou profesi. Začleňte do svého osobního stylu i brašnu, ve které nosíte notebook.

Ochrana notebooku a tabletu na cestách Díky polstrovaným kapsám na notebook a tablet a odolnému vnějšímu povrchu, který odvádí zevnitř vlhkost, se můžete spolehnout, že vaše elektronika bude v bezpečí, ať už vyrazíte do kanceláře, kavárny nebo jinam, kam vás váš mobilní životní styl zavede.

Vhodné až pro 14,1palcové notebooky Velká dámská kabelka Dell je dostatečně velká na to, aby se do ní vešel i notebook s úhlopříčkou 14,1 palce.

Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
460-BBTZ
EAN:
5397063784837
AB kód:
1311858
Základní vlastnosti
Hmotnost
1.14 kg
Úhlopříčka
14,1
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích