+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

DELL MKS14/ univerzální dok a stojan na monitor (452-BBKF)

AB Kód: 514137
DELL MKS14/ univerzální dok a stojan na monitor (452-BBKF)

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců
Univerzální konektivita pro každý notebook; Jediným univerzálním kabelem USB lze přes stojan na monitor Dell s dockem USB 3.0 připojit k notebooku displej i externí periferní zařízení. Pro další v budoucnu koupené notebooky nebudete muset kupovat nový ..
Popis produktu

Univerzální konektivita pro každý notebook Jediným univerzálním kabelem USB lze přes stojan na monitor Dell s dockem USB 3.0 připojit k notebooku displej i externí periferní zařízení. Pro další v budoucnu koupené notebooky nebudete muset kupovat nový dok.

Vyčistěte si pracovní prostor Tento stojan na monitor s integrovaným napájecím zdrojem eliminuje potřebu externího napájecího adaptéru, který dělá na pracovišti nepořádek. Kabely DisplayPort, USB i napájení jsou pohodlně integrovány do stojanu, takže si můžete užívat čistšího a produktivnějšího pracovního prostředí bez nadměrného množství kabelů. Toto zařízení s chytrým a úsporným designem lze snadno nainstalovat a získat tak maximální pracovní prostor.

Více možností připojení Dokovací rozbočovač v základně stojanu umožňuje propojení notebooku s periferními zařízeními USB a čtečkou paměťových karet jediným kabelem USB. Můžete pracovat na třech obrazovkách – na displeji notebooku, na monitoru připevněném ke stojanu a připojeném přes port DisplayPort, a na druhém externím monitoru připojeném k základně stojanu kabelem HDMI (není součástí dodávky). Stojan na monitor Dell s dokem USB3.0 vám pomůže vytvořit pracovní prostředí bez změti kabelů, s více monitory a s možností nabíjení (pro notebooky Dell Latitude a XPS). Nabízí univerzální kompatibilitu USB, nabíjení notebooku a efektivní řešení s více obrazovkami.

Připojení a nabíjení notebook a dalších zařízení Tato kombinace monitoru a dokovací stanice je dodávána s kabelem USB3.0 pro přenášení videa v rozlišení Full HD i dat. Notebook Latitude nebo XPS a externí zařízení USB připojujete přímo k rozbočovači. Integrované nabíjení znamená, že svůj notebook Dell Latitude nebo XPS budete mít při odchodu na cesty plně nabit. Port USB3.0 BC1.2 pro vyšší proudové hodnoty nabízí desetinásobnou rychlost a trojnásobný výkon oproti běžným portům USB2.0 a lze ho používat i k rychlému nabíjení chytrého telefonu nebo jiných mobilních zařízení.

Plně nastavitelný stojan s integrovanými kabely Plné možnosti nastavení vám umožní snadno najít ideální polohu monitoru. Stojan umožňuje sklopit připojený monitor až o 5 stupňů vpřed nebo o 21 stupňů vzad a otočit ho o 90 stupňů v obou směrech. Rozsah nastavitelné výšky je 115 mm.

Konektivita 1 x network – RJ-45 4 x SuperSpeed USB 3.0 – 9 pin USB Type A 1 x sluchátka / reproduktory 1 x HDMI výstup – 19 pin HDMI Type A 1 x SuperSpeed USB 3.0 – 9 pin USB Type B

Kompatibilní s monitory VESA Tento stojan na monitor je kompatibilní se systémem Dell pro rychlé uvolnění a monitory se standardem VESA (adaptér VESA není součástí dodávky) s úhlopříčkou až 27 palců a hmotností 14,3 libry.

Obsah balení

  • Svislá část stojanu na monitor
  • Základna stojanu na monitor
  • Napájecí kabel
  • Kabel pro nabíjení notebooků Dell Latitude
  • Konektor pro nabíjení notebooků Dell XPS
  • Kabel USB 3.0
  • Médium s ovladači a dokumentací
  • Průvodce s informacemi o výrobku
  • Průvodce rychlým nastavením

Hmotnost: 3 kg

Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
452-BBKF
EAN:
5397063566617
AB kód:
514137
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
250 g
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích