+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Dell hybridní adaptér + zdroj power bank USB | PH45W17-BA

AB Kód: 1379233

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců (IČO: 1 měsíců)
Užívejte si dlouhodobé produktivity bez přerušení díky nepřetržitému nabíjení na pracovišti i na cestách s hybridním adaptérem + zdrojem power bank. Současně můžete nabíjet notebook i mobilní zařízení s konektorem USB. Design 2 v 1 nabízí flexibilitu – p
Popis produktu

Užívejte si dlouhodobé produktivity bez přerušení díky nepřetržitému nabíjení na pracovišti i na cestách s hybridním adaptérem + zdrojem power bank. Současně můžete nabíjet notebook i mobilní zařízení s konektorem USB. Design 2 v 1 nabízí flexibilitu – podle potřeby nabíjení můžete s sebou vzít jeden nebo oba moduly adaptéru a zdroje power bank. Můžete cestovat nalehko, protože nepotřebujete samostatnou nabíječku pro mobilní zařízení. Navíc máte jistotu, že toto zařízení je testováno a certifikováno pro nabíjení notebooky a tabletů Dell. Tento elegantní hliníkový hybridní adaptér + zdroj power bank se zaoblenými hranami se lehce vejde do tašky a pohodlně nabije vaše zařízení, ať jste kdekoli.

Vlastnosti Typ zařízení: Externí baterie + síťový adaptér Baterie: Lithium ion 4-cell – 12.800 mAh

Produktivita na cestách bez přerušení díky prvnímu modulárnímu napájení na světě Užívejte si nepřetržitého nabíjení na pracovišti i na cestách s hybridním adaptérem + zdrojem power bank. Revoluční modulární konstrukce zvyšuje produktivitu – z nabíjení na pracovišti na cestovní nabíjení plynule přejdete odpojením modulu zdroje power bank od adaptéru. Díky tomu pokračujete v nabíjení zařízení, i když jste na cestách.

Současné nabíjení notebooku i mobilního zařízení s konektorem USB Pomocí hybridního adaptéru + zdroje power bank můžete současně nabíjet notebook i mobilní zařízení s konektorem USB.

Všestranný, elegantní a dobře přenosný design Design 2 v 1 nabízí flexibilitu – podle potřeby nabíjení můžete s sebou vzít jeden nebo oba moduly adaptéru a zdroje power bank. Můžete cestovat nalehko, protože nepotřebujete samostatnou nabíječku pro mobilní zařízení. Uložte tento elegantní hliníkový hybridní adaptér + zdroj power bank se zaoblenými hranami do tašky a můžete vyrazit.

Užijte si větší klid Hybridní adaptér + zdroj power bank je testován a certifikován pro nabíjení notebooků a tabletů Dell, nemusíte se tedy o ně obávat.

Obsah balení Napájecí adaptér Baterie Síťový napájecí kabel Kabel s válečkovým konektorem 4,5 mm Kabel s válečkovým konektorem 7,4 mm

Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
450-AGHK
EAN:
5397063930197
AB kód:
1379233
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
4 kg
Ostatní parametry
Výkon
45
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích