+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Dell batoh Tek pro notebooky do 17" (460-BBKM)

AB Kód: 539405
Dell batoh Tek pro notebooky do 17" (460-BBKM)

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců (IČO: 12 měsíců)
Přehled Tento 17palcový batoh Dell Tek je určen pro notebooky, tablety a příslušenství. Je vyroben z odolných a lehkých materiálů jeho praktická konstrukce poskytuje moderním profesionálům brašnu, kterou lze snadno měnit mezi verzí pro pracovní potřeby a
Popis produktu

Přehled Tento 17palcový batoh Dell Tek je určen pro notebooky, tablety a příslušenství. Je vyroben z odolných a lehkých materiálů jeho praktická konstrukce poskytuje moderním profesionálům brašnu, kterou lze snadno měnit mezi verzí pro pracovní potřeby a aktivní životní styl.

Funkce a výhody

Prostorný batoh pro aktivní profesionály Batoh Dell Tek představuje inteligentní řešení pro práci i zábavu. Své věci můžete uspořádat do tří přihrádek a vaše elektronická zařízení budou bezpečně ochráněna. Batoh také poskytuje dostatek místa na náhradní oblečení, takže můžete jít přímo z kanceláře sportovat nebo na letiště.

Navržen s ohledem na odolnost a pohodlí Batoh Dell Tek se skládá z odolných a lehkých materiálů a působí velmi lehce. Exteriér je vyroben z vodě odolných látek a má široké polstrované ramenní popruhy a polstrovaná záda s prodyšnou tkaninou, která vám zajistí pohodlí, protože při nošení umožňuje větrání. Batoh Dell Tek také ochrání vaše křehká elektronická zařízení – v samostatných polstrovaných přihrádkách na notebook a tablet.

Vhodný pro notebooky Dell s 17palcovým nebo menším displejem Batoh Dell Tek je vhodný pro notebooky s displejem do velikosti 17 palce a je kompatibilní s notebooky řady Latitude a Inspiron. Hlavní přihrádka obsahuje také vlněný polstrovaný obal, na až 10palcové tablety Dell.

Pohodlné ukládání příslušenství Telefony, klíče a další příslušenství můžete snadno uspořádat a budete je mít vždy po ruce díky velkému oddílu na příslušenství se zipem a vnitřnímu řetízku na klíče. Do dvou bočních kapes se vejdou větší předměty, jako jsou lahve s vodou či deštník, horní kapsa na zip s měkkou výstelkou ochrání třeba sluneční brýle či telefony před poškrábáním.

Trvanlivá nylonová konstrukce Tento batoh je vyroben z odolného nylonu, aby vydržel náročné každodenní používání.

Cestovní popruh pro snadné přenášení Ideální pro cestování letadlem –.obsahuje popruh pro přepravu na kabinovém zavazadle na kolečkách.

Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
460-BBKM
EAN:
5397063620456
AB kód:
539405
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
1.14 kg
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích