+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

D-Link DWL-P50 PoE Splitter 5V/12VDC Power Output

AB Kód: 87596

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců
/ DWL-P50 D-Link Power over Ethernet Adapter IEEE 802.3af compliant / ; DWL-P50 Power over Ethernet adaptér ja jednoportový injektor, který poskytuje jednosměrné napájení pro zařízení nevybavené PoE portem, jako jsou IP kamery anebo bezdrátové přístupo...
Popis produktu
DWL-P50 Power over Ethernet adaptér ja jednoportový injektor, který poskytuje jednosměrné napájení pro zařízení nevybavené PoE portem, jako jsou IP kamery anebo bezdrátové přístupové body. Je navržený tak, že pracuje s LAN přepínači a dalšími zařízeními, které podporují standard 802.3af Power over Ethernet (PoE) na přenos provozního napájení do síťového zařízení. Umožňuje umístit zařízení na místa, kde není k dispozici klasické napájení (např. střechy, stropy,…). DWL-P50 podporuje jak 5V tak a 12V stejnosměrné napájení a může byt flexibilně nasazený se síťovými zařízeními s různými požadavky na vstupni napětí.

Zjednodušená instalace Tento kompaktní adaptér umožňuje nainstalovat bezpečnostní IP kamery na střechy anebo na strop stropu kvůli zajištění co největšího sledovaného prostoru. Kamery a bezdrátové přístupové body mohou být díky tomu umístěné až 100 metrů od zdroje napájení. To je velmi výhodné v případech, kde jsou nedostupné elektrické zásuvky. Budování nových elektrických rozvodů je navíc nákladné. DWL-P50 je též vhodné zařízení pro instalace v kancelářích s VoIP telefony připojenými do PoE přepínače. Eliminuje tak potřebu samostatného napájení pro každý VoIP telefon zvlášť. Díky přenosu napájení po ethernetovém kabelu není nutná zásuvka pro zdroj zařízení v místě jeho použití. Stačí tak přivést pouze jeden ethernetový kabel ke každému zařízení místo oddělených datových a napájecích elektrických kabelů.

Data a napájení stejnosměrným proudem v jednom ethernetovém kabelu Ve standardním 4párovém UTP kabelu Cat. 5 se na přenos dat používají jen 2 páry (piny 1, 2, 3 a 6). Na jednom konci je prostřednictvím PoE přepínače přivedeno do nepoužitých párů napětí. DWL-P50 zapojené na druhém konci poskytne síťovému zařízení napájení přivedené pomocí ethernetového kabelu.. Jeden UTP kabel kategorie 5 může tedy najednou přenášet data i napájení – vzdálená zařízení mohou být napájena přes ethernetový kabel.

Centrální zdroj napájení, jednoduchá instalace DWL-P50 odstraňuje nutnost použití samostatného napájecího kabelu, ale lze jej také použít pro centrální napájení. Centrální UPS může být připojená k PoE přepínači, přes který jsou připojené všechny bezpečnostní IP kamery a přístupové body. Taková instalace poskytuje nepřerušitelné napájení bez potřeby připojit UPS ke každému zařízení.

Kompaktní rozměry, jednoduchá instalace DWL-P50 je velmi malý a lehký a nevyžaduje žádnou konfiguraci. Je navržený pro jednoduché použití na místech bez přístupu el. proudu, jako např. vysoké stěny anebo stropy. Tento PoE adaptér podporuje 5V i 12V výstup, což umožňuje jeho použití s mnohými zařízeními s různými požadavky na napájení. Požadované výstupní napětí se zvolí pomocí mechanického přepínače.

# Poskytuje napájení po existujícím ethernetovém kabelu Cat. 5 # Snižuje náklady a zvyšuje pohodlí # Ochrana síťových zařízení před výkyvy napětí # 5V i 12V výstup (nastavuje se přepínačem) # Malé rozměry a hmotnost # Plug-and-play instalace, nevyžaduje konfiguraci
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
DWL-P50
EAN:
0790069271038
AB kód:
87596
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
700 g
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích