+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

D-Link DIR-600 Wireless 150 Router+4xLAN Switch

AB Kód: 97720

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců
D-Link DIR-600 z řady Wireless 150 je ideálním řešením cenově dostupného spojení několika počítačů přes bezpečnou bezdrátovou síť. Do DIR-600 byly integrovány nejnovější zabezpečovací funkce, aby se zabránilo neoprávněnému přístupu do sítě přes bezdrát..
Popis produktu
Bezdrátový N 150 směrovač pro domácnost D-Link DIR-600 umožňuje sdílet širokopásmové připojení k Internetu mezi několika počítači ve vašem domě. Po zapojení můžete vytvořit vaši vlastní soukromou domácí síť pro sdílení dokumentů, hudby a fotografií.

Proč N 150? DIR-600 je založen na technologii Wireless N s jednou anténou, dosahuje rychlosti bezdrátového přenosu až 150 Mb/s a zajišťuje lepší pokrytí, které je prakticky bez „mrtvých zón“.1 Je kompatibilní s nejnovější technologií Wireless N (802.11n) a široce rozšířenou technologií Wireless G (802.11g) a je ideální pro potřeby surfování na webu, posílání e-mailů a sdílení souborů v domácnosti. Obsahuje také ethernetový přepínač se 4 10/100Base-TX porty pro kabelové připojení různých síťových zařízení, například počítačů, přehrávačů médií a herních konzol.

Robustní zabezpečení DIR-600 podporuje nejnovější funkce pro zabezpečení sítě, aby pomohl zabránit neoprávněnému přístupu přes bezdrátovou síť nebo přes Internet. Podpora standardů WEP, WPA a WPA2 umožňuje použít nejlepší možné šifrování bezdrátového přenosu, zatímco dvojice aktivních firewallů (SPI a NAT) chrání před potenciálními útoky přes Internet. K dispozici je silná funkce rodičovské kontroly, která umožňuje blokovat nebo povolovat přístup na určené webové stránky, a to nastálo nebo během zadaných časových intervalů dne.

Inteligentní řízení priority dat DIR-600 je vybaven funkcí Quality of Service (QoS). Když je zapnuta, směrovač zlepšuje podmínky pro vaši práci v síti tím, že zajišťuje přednostní přenos interaktivních dat, například z herních, hlasových nebo video aplikací, před daty, která jsou méně citlivá na zpoždění, například u přenosu e-mailů nebo souborů.

Snadná instalace Průvodce D-Link Click’n Connect (DCC) umožňuje nainstalovat směrovač a připojit se k Internetu každému uživateli, aniž by musel mít nějaké odborné znalosti. Stačí jen spustit dodávaný CD a postupovat podle pokynů2. Během několika jednoduchých kroků je uživatel proveden procesem fyzického připojení (napájení a síťové kabely), konfigurací nastavení bezdrátové sítě, zabezpečením a připojením k poskytovateli internetových služeb (ISP). Zabezpečení bezdrátového přenosu se aktivuje pouhým stisknutím tlačítka na boku směrovače.

1 Skutečná rychlost přenosu dat se může lišit. Rychlost přenosu snižují podmínky v síti a faktory prostředí, například objem síťového provozu, stavební materiály a konstrukce budov nebo režie sítě. Faktory prostředí mohou také negativně ovlivnit dosah bezdrátového signálu. 2 Jen na počítačích s Windows

Hardware
* 1 10/100Base-TX WAN port
* 4 10/100Base-TX LAN porty
* 1 odpojitelná anténa pro bezdrátovou LAN

Bezdrátová síť
* Standard IEEE 802.11n (draft) pro bezdrátovou LAN, jedna anténa
* Rychlost bezdrátového přenosu až 150 Mb/s
* Zpětně kompatibilní s 802.11g bezdrátovými sítěmi
* Snadné nastavení zabezpečení sítě stisknutím tlačítka (WPS – Wireless Protect Setup)
* Šifrování Wi-Fi Protected Access (WPA / WPA2)

Quality of Service (QoS)
* Funkce QoS Engine pro řízení priority dat
* Podpora Wireless Multimedia (WMM) pro provoz WLAN

Zabezpečení
* Stavová kontrola paketů (Stateful Packet Inspection – SPI)
* Vestavěný NAT firewall
* Filtrování obsahu s blokováním URL a časovým rozvrhem přístupu
* Ochrana proti útokům Denial of Service (DoS)
* Podpora VPN (několik IPSEc/PPTP pass-through VPN relací)
* Filtrování MAC adres
* Podpora zabezpečení 802.1X RADIUS

Konfigurace/Správa * Průvodce instalací D-Link Click’n Connect v 18 jazycích * Správa přes webové rozhraní
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
DIR-600
EAN:
0790069324772
AB kód:
97720
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
700 g
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích