+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Creative iRoar

AB Kód: 1307235

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců (IČO: 12 měsíců)
Creative iRoar mic - inteligentní bezdrátový mikrofon (70SB167000000); Bezdrátový projektor hlasu s technologií Emotion Amplifier; Mikrofon Creative iRoar Mic je určen pro práci a hru. Spárováním mikrofonu iRoar Mic s reproduktorem …
Popis produktu

Creative iRoar mic – inteligentní bezdrátový mikrofon (70SB167000000)

Bezdrátový projektor hlasu s technologií Emotion Amplifier

Mikrofon Creative iRoar Mic je určen pro práci a hru. Spárováním mikrofonu iRoar Mic s reproduktorem Creative iRoar (v prodeji samostatně) nebo Sound Blaster Roar Pro (v prodeji samostatně) vznikne systém mobilní veřejné adresy (PA). Rovněž funguje s reproduktorem Sound Blaster Roar Pro (v prodeji samostatně) a zajišťuje čistý a silný hlas, který se skvěle hodí pro účinné prezentace, veřejné projevy a vyučování, vyprávění nebo karaoke!

UCELENÉ ZVUKOVÉ ŘEŠENÍ Mikrofon iRoar Mic je kapesní zvukové řešení přinášející vysoký výkon a pohodlí. Je univerzální a pohodlný: nasaďte si jej na oblečení, držte v ruce nebo jej zavěste a můžete zahájit své vystoupení. V každém případě budete krásně slyšet. Skvělý zvuk dělá divy. Přenosný mikrofon iRoar Mic je určen pro řeč a vokály – ideální pro prezentace, veřejné projevy, přednášky či dokonce karaoke vystoupení! Spárováním mikrofonu iRoar Mic s reproduktorem Creative iRoar (v prodeji samostatně) nebo Sound Blaster Roar Pro (v prodeji samostatně) získáte PA systém1.

Silné a čisté vokály využívající technologii RapidTalk™ RapidTalk je chytrá bezdrátová technologie přihlášená k patentování, která umožňuje rychle a snadno přenášet zvuk ve vysoké kvalitě. Vysíláním impulzů vyhledá nejbližší zařízení, se kterým se spáruje. Potom prohledá několik volných frekvenčních pásem a naplánuje přenosy velmi krátkých sérií zvukového obsahu. Díky technologii RapidTalk dochází k minimálnímu zpoždění mezi okamžikem, kdy hovoříte do mikrofonu, a okamžikem, kdy je zvuk odeslán do reproduktoru Creative iRoar (v prodeji samostatně) nebo Sound Blaster Roar Pro (v prodeji samostatně). Kromě vašeho hlasu přenáší technologie RapidTalk rovněž vysoce kvalitní zvuk prostřednictvím konektoru linkového vstupu. Díky minimálnímu zpoždění a rušení reprodukování zvuku můžete dovést vaše prezentace, přednášky či dokonce karaoke vystoupení do dokonalosti!

Bohaté možnosti připojení pro vaše vokální nároky Oddejte se zpěvu s možností výběru ze tří vstupů. Můžete přehrávat písně přímo z reproduktoru Creative iRoar (v prodeji samostatně) nebo Sound Blaster Roar Pro (v prodeji samostatně) prostřednictvím rozhraní micro USB, konektoru linkového vstupu nebo karty microSD card. Nebo můžete připojit váš hudební přehrávač a přehrávat hudbu prostřednictvím mikrofonu iRoar Mic. Pokud to myslíte se zpíváním vážně, můžete připojit externí dynamický nebo elektrokonden­zátorový mikrofon a vychutnat si fantastický zpěvácký zážitek.

Dejte vašemu hlasu váhu s technologií Emotion Amplifier Bavte se s přáteli! Díky funkci Voice Morph můžete úžasně měnit hlas. Funkce Emotion Amplifier umožňuje pouhým stisknutím tlačítka zvyšovat intenzitu vašeho hlasu a měnit tón pro vyjádření emocí. Můžete měnit výšku vašeho hlasu a doplňovat jej bohatým výběrem bláznivých zvukových efektů. Není nic zábavnějšího, než mít hlas vetřelce nebo bláznivé veverky. Tato funkce je kompatibilní s produkty iRoar, takže si můžete užívat předvolené zvukové efekty, jako například Emo, Dwarf, Demon, Robot a mnoho dalších!

Lehký mikrofon Směrový mikrofon, který se zaměřuje na váš zdroj zvuku: poslouchejte a buďte slyšet!

Vysoce kvalitní a přirozená projekce hlasu s nízkou latencí Křišťálově čistý zvuk s minimálním zpožděním mezi mikrofonem a reproduktorem.

Nabíjecí baterie s kapacitou 10 hodin Až 10 hodin produkování na jedno nabití2.

Linkový vstup pro hudební podkres Přehrávání hudby prostřednictvím mikrofonu iRoar Mic umožňuje produkovat karaoke s nízkou latencí téměř kdekoli.

Vstup pro externí dynamický nebo elektrokonden­zátorový mikrofon Pro důležitá zpěvácká vystoupení nebo bezobslužné prezentace můžete připojit vlastní externí mikrofon.

Pěnový kryt Odnímatelný kryt lze snadno připnout pomocí zabudovaného magnetu. Omezuje „praskající“ zvuky způsobené vokálními výbuchovými souhláskami a šuměním větru.

Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Kód výrobce:
70SB167000000
EAN:
5390660188138
AB kód:
1307235
Základní vlastnosti
Hmotnost
360 g
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích