+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Canon MF216n (9540B037AA)

AB Kód: 548851
Canon MF216n (9540B037AA)

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců (IČO: 12 měsíců)
Produktivní, snadno použitelné černobílé laserové multifunkční zařízení s vestavěným síťovým rozhraním Toto energeticky úsporné černobílé laserové multifunkční zařízení s vestavěným síťovým rozhraním a funkcemi zvyšujícími produktivitu …
Popis produktu
Produktivní, snadno použitelné černobílé laserové multifunkční zařízení s vestavěným síťovým rozhraním

Toto energeticky úsporné černobílé laserové multifunkční zařízení s vestavěným síťovým rozhraním a funkcemi zvyšujícími produktivitu můžete bezproblémově sdílet po celé kanceláři. Jeho výklopný dotykový displej navíc umožňuje snadné ovládání.

Výhody *Stylové a kompaktní černobílé laserové multifunkční zařízení s vestavěným síťovým rozhraním *Snadný tisk ze zařízení se systémy iOS a Android *Buďte produktivní a využijte černobílý tisk a kopírování rychlostí 23 str./min. *Snadné ovládání díky výklopnému displeji a velké dotykové obrazovce *Žádné čekání na výtisky při použití technologie Quick First Print

Produktivní multifunkční zařízení s vestavěným síťovým rozhraním pro malé kanceláře Elegantní, vysokorychlostní černobílé laserové multifunkční zařízení nabízí tisk, kopírování, skenování i faxování ukryté v těle jednoho prostorově nenáročného zařízení. Vestavěné ethernetové rozhraní umožňuje snadné sdílení funkcí, což spolu s profesionální kvalitou tisku a snadným ovládáním pomocí dotykového displeje činí z tohoto zařízení skvělé řešení pro malé kanceláře.

Rychlý tisk a kopírování Díky černobílému laserovému tisku a kopírování ve formátu A4 o vysoké rychlosti 23 str./min a technologii Quick First Print pro rychlý výstup prvního výtisku z režimu spánku už nebudete muset stát vedle zařízení a čekat na tisk dokumentů. Vícestránkové skenování a kopírování jsou snadné díky zásobníku papíru na 250 listů a integrovanému automatickému podavači dokumentů na 35 listů.

Výsledky profesionální kvality Kombinace kvality tisku v rozlišení 1 200 × 1 200 dpi a EF-toneru od společnosti Canon přináší profesionální tisk a kopírování s ostrým, výrazným textem a jemnou grafikou. Vylepšené barevné skenování v rozlišení 9 600 × 9 600 dpi zachytí každý detail předlohy. Díky uživatelsky přívětivému síťovému skenování můžete naskenované soubory odesílat do jakéhokoli počítače.

Rychlé a jednoduché dotykové ovládání Zařízení i-SENSYS MF216n je rychlé, snadno se ovládá a nabízí všestranný výklopný ovládací panel s velkým dotykovým displejem LCD, na němž se všechny informace dozvíte jediným pohledem. Panel můžete podle potřeby natočit vodorovně i svisle. S využitím rychlých tlačítek jednodotykových řešení můžete snadno nastavit efektivní pracovní postupy skenování a kopírování a následně jednoduše ukládat naskenované soubory do souborů nebo šetřit papír kopírováním více obrázků na jeden list.

Úsporný provoz Fixační technologie On-Demand od společnosti Canon zahřeje zařízení prakticky okamžitě a sníží spotřebu energie, aniž by to mělo dopad na výkon. Toto zařízení se vyznačuje špičkovou typickou spotřebou elektrické energie (TEC) v režimu spánku ve výši 1,6 W.

Tichý režim V pohotovostním režimu se toto multifunkční zařízení chová nehlučně a při tisku můžete využít tichý režim. Ten se hodí v prostředích, kde je ticho prioritou a kde nechcete tiskem rušit ostatní.

Kazeta „vše v jednom“ Recyklovatelná kazeta „vše v jednom“ zajišťuje bezúdržbový provoz a spolehlivý vysoce kvalitní výstup. Originální kazety pro laserový tisk od společnosti Canon obsahují toner, válec a čisticí jednotky a můžete je bezproblémově vyměnit za pár sekund, aniž byste se ušpinili.
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Kód výrobce:
9540B037
EAN:
4549292010992
AB kód:
548851
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích