+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Canon kalkulačka LS-80 TEG

AB Kód: 246443

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců (IČO: 12 měsíců)
Tato 8místná miniaturní stolní kalkulačka je vyrobena s využitím recyklovaného materiálu společnosti Canon, čímž pomáhá zachovat životní prostředí. Je vybavena velkým displejem LCD, praktickými obchodními funkcemi a funkcemi pro výpočet daní. Vlastnosti
Popis produktu

Tato 8místná miniaturní stolní kalkulačka je vyrobena s využitím recyklovaného materiálu společnosti Canon, čímž pomáhá zachovat životní prostředí. Je vybavena velkým displejem LCD, praktickými obchodními funkcemi a funkcemi pro výpočet daní. Vlastnosti

* Horní a spodní část pláště a kryt baterie jsou vyrobeny s využitím recyklovaného materiálu z kopírek Canon.
* Duální napájení: solární článek a vyměnitelná baterie
* Funkce pro výpočet daní a převod měny Euro
* Velký displej LCD
* Elegantní vzhled, stylové barvy
* Automatické vypínání pro úsporu energie

Získejte ekologickou výhodu

Zvýšená ohleduplnost k životnímu prostředí Model LS-80TEG je 8místná miniaturní stolní kalkulačka vyrobená tak, aby poskytovala vyšší efektivnost a ohleduplnost k životnímu prostředí. Z důvodu ochrany zdrojů a omezení plýtvání jsou horní a spodní část pláště a kryt baterie kalkulačky vyrobeny s využitím 100% recyklovaného materiálu z kopírek Canon. To je bezvadné řešení pro svědomité jednotlivce a společnosti řídící se zásadami ochrany životního prostředí. A vyhovuje to potřebám velkých společností, které pracují v souladu s certifikačními standardy ISO 14001 pro ekologicky přijatelný provoz.

Energeticky efektivní provoz a delší životnost produktu Duální napájení zajišťuje energeticky efektivní provoz. Na rozdíl od některých kalkulaček, které je nutné po vybití jedné baterie zlikvidovat, používá tato kalkulačka vyměnitelné baterie zajišťující delší životnost produktu. Pro zajištění maximální úspory energie se také přepíná na solární napájení. Pokud není kalkulačka používána po dobu 7 minut, funkce automatického vypnutí ji vypne, čímž ještě více šetří energii.

Praktické funkce pro výpočet daní a převod měny Euro Zásluhou užitečných funkcí pro výpočet daní a převod měny Euro je tato miniaturní stolní kalkulačka dokonalá pro použití v kancelářích a domácnostech. Určujte daňové sazby jediným dotykem a rychle a snadno převádějte měny. Kalkulačka LS-80TEG je také vybavena všemi standardními funkcemi, které očekáváte od kalkulačky Canon, aby zajistila odpovídající výpočetní výkon.

Velký displej LCD Navzdory své kompaktní velikosti je tato miniaturní stolní kalkulačka vybavena velkým displejem LCD pro jasné zobrazení znaků, které jsou tak čitelné na první pohled. Obsahuje rovněž prostornou klávesnici a velké pohodlné klávesy umožňující rychlé a snadné zadávání číslic.

Elegantní vzhled, stylové barvy Prostorově úsporná kalkulačka LS-80TEG je navržena tak, aby se snadno vešla na váš stůl nebo kamkoliv, kde ji potřebujete. Se svou elegantní šedou a zlatou povrchovou úpravou přinese nádech stylu do vašeho prostředí.

Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
4423B002
EAN:
4960999789354
AB kód:
246443
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
4.70 kg
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích