+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Canon kalkulačka AS-120R

AB Kód: 246444
Canon kalkulačka AS-120R

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců (IČO: 12 měsíců)
Tato miniaturní stolní kalkulačka s 12místným displejem se vyznačuje stylovým obloukovým tvarem, díky kterému se hodí do všech kanceláří. Mezi další vlastnosti patří funkce kontroly a korekce 120 kroků, funkce automatické kontroly a nakloněný displej. Vl
Popis produktu

Tato miniaturní stolní kalkulačka s 12místným displejem se vyznačuje stylovým obloukovým tvarem, díky kterému se hodí do všech kanceláří. Mezi další vlastnosti patří funkce kontroly a korekce 120 kroků, funkce automatické kontroly a nakloněný displej. Vlastnosti

* Miniaturní stolní kalkulačka s 12místným displejem a obloukovým tvarem
* Horní a spodní plastová pouzdra jsou vyrobena z materiálu z recyklovaných kopírek Canon.
* Funkce kontroly a korekce 120 kroků
* Funkce automatické kontroly
* Duální napájení: solární baterie a baterie bez rtuti
* Velký nakloněný displej

Miniaturní stolní kalkulačka s 12místným displejem je šetrná k životnímu prostředí a obsahuje funkci kontroly a korekce.

Velký nakloněný displej LCD Zásluhou svého obloukového tvaru má tato 12místná kalkulačka velký nakloněný displej LCD, takže můžete na první pohled snadno přečíst všechny číslice, a to v různých světelných podmínkách. Uživatelsky přívětivé rozvržení – s jasnou klávesnicí a velkými barevně rozlišenými klávesami – zajišťuje snadné a bezchybné zadávání vstupů.

Elegantní a profesionální styl Tato kompaktní tmavě šedá kalkulačka vypadá elegantně a profesionálně a je navržena tak, aby se hodila na váš stůl nebo poličku.

Šetrná k životnímu prostředí Tato kalkulačka má omezený vliv na životní prostředí, protože její plastové pouzdro je vyrobeno z recyklovaného plastu z kopírek Canon a obsahuje baterii bez rtuti. Jedná se o ideální řešení pro veřejné a soukromé organizace dodržující zásady ochrany životního prostředí (Green Procurement Policy), ale i pro všechny zodpovědné podniky, vzdělávací instituce a uživatele, kterým leží na srdci ochrana přírody.

Úspora energie Kalkulačku lze napájet pomocí solárního článku i baterie, takže se na ni vždy můžete spolehnout, a to bez ohledu na světelné podmínky. Pokud kalkulačku AS-120R nepoužíváte déle než 7 minut, funkce automatického vypnutí ji vypne, aby šetřila energii.

Komplexní funkce Funkce opakování modelu AS-120R umožňuje kontrolovat výpočty. Ve výpočtu se můžete pohybovat směrem vpřed i vzad až do 120 kroků a v případě potřeby můžete provádět opravy. Další praktická tlačítka zahrnují tlačítka automatická kontrola (Auto Check), Shift, procento, změna znaménka a druhá odmocnina a všechny obvyklé funkce, které byste u kalkulačky Canon očekávali.

Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
4583B001
EAN:
4960999673639
AB kód:
246444
Základní vlastnosti
Hmotnost
3.50 kg
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích