+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Canon imageFORMULA P-215 (A4)

AB Kód: 336260
Doprava zdarma

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Skladem > 20 ks
Doprava zdarma
pondělí 8. 4. na prodejně
úterý 9. 4. u vás
(Detaily o dostupnosti)
9 965 Kč
8 235 Kč bez DPH
Záruka: 24 měsíců (IČO: 12 měsíců)
Vlastnosti Rychlé skenování rychlostí až 30 obr./min s napájením přes rozhraní USB Dávkové skenování s automatickým podavačem dokumentů na 20 listů Mimořádně kompaktní pro úsporu místa a dobrou přenositelnost Podpora skenování průkazů totožnosti
Popis produktu

Vlastnosti

Rychlé skenování rychlostí až 30 obr./min s napájením přes rozhraní USB Dávkové skenování s automatickým podavačem dokumentů na 20 listů Mimořádně kompaktní pro úsporu místa a dobrou přenositelnost Podpora skenování průkazů totožnosti a embosovaných karet Skenování do služeb Google Docs a Evernote Výjimečná kvalita obrazu Výkonný software s podporou počítačů Mac a PC

Vysokorychlostní mobilní skener dokumentů pro použití v kanceláři, v domácnosti nebo na cestách.

Nejproduktivnější skenování s napájením přes rozhraní USB Model imageFORMULA P-215 je nejproduktivnějším skenerem ve své třídě. Uživatelé mohou díky oboustrannému skenování rychlostí až 30 obr./min a špičkovému 20stránkovému automatickému podavači dokumentů skenovat efektivně – a to v kanceláři, v domácnosti nebo na cestách. Plné rychlosti skenování lze zaručit při napájení pouze jediným kabelem USB prostřednictvím rozhraní USB 3.0.

Mimořádně kompaktní pro úsporu místa a dobrou přenositelnost Ultralehký a kompaktní skener P-215 je díky svému sofistikovanému a důmyslnému designu ideální volbou pro kanceláře. Malé rozměry skeneru umožňují pohodlně jej umístit na rušné pracovní plochy. Skutečné ovládání plug-and-scan lze snadno aktivovat připojením skeneru k jakémukoliv počítači PC nebo Mac. Jedinečný vestavěný software CaptureOnTouch Lite společnosti Canon je ihned připraven k použití – není třeba načítat ovladače nebo aplikační software.

Vyhrazený skener průkazů totožnosti Protože je skenování průkazů za účelem ověření totožnosti stále důležitější, je skener P-215 vybaven vlastním vyhrazeným slotem pro skenování průkazů. Důmyslný vratný mechanismus podávání zajišťuje rychlé skenování průkazů totožnosti a embosovaných karet.

Zdokonalené zpracování obrazu Pokročilá technologie umožňuje vysoce přesné skenování s rozlišením až 600 dpi. Široká řada funkcí zpracování obrazu, jako jsou automatická detekce barev a automatické rozpoznání orientace textu, zajišťuje vynikající kvalitu, která je ideální pro vytváření prohledávatelných souborů PDF.

Přímé skenování do cloudu Uživatelé mají možnost skenovat přímo do různých cloudových služeb, včetně služeb Evernote, GoogleDocs™ a SharePoint. Díky tomu lze informace do cloudu rychle odesílat, ať už máte přístup odkudkoliv a kdykoliv.

Výkonná sada softwarových nástrojů Skener P-215 využívá ovladače ISIS i TWAIN, a proto umožňuje snadnou integraci s vaší běžnou aplikací pro práci s obrazem. Jeho součástí je také kompletní sada softwarových aplikací, které uživatelům pomohou pracovat efektivněji. Díky intuitivnímu rozhraní softwaru CaptureOnTouch společnosti Canon je skenování snadné. Je vybaven funkcí Plně automatický režim, která na úlohy skenování automaticky použije nejlepší nastavení. Software PageManager (Mac) a PaperPort (Windows) nabízejí efektivní správu souborů a nástroje převodu. Aplikace BizCard naproti tomu přináší nejjednodušší skenování vizitek.

Software Developer Kits Je k dispozici pro software CaptureOnTouch a CaptureOnTouch Lite (součást skeneru) a umožňuje vývojářům bez problémů integrovat skener P-215 s běžnými softwarovými aplikacemi a vytvářet připojení s aplikacemi od jiných výrobců.

Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
5608B003
EAN:
4528472104218
AB kód:
336260
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
4.70 kg
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích