+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

BELKIN Brašna 15,6" Classic Pro Messenger Bag - GREY

AB Kód: 1394223

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců
Společnost Belkin je známý výrobce různého příslušenství pro celé odvětví počítačové techniky, mezi což nepochybně patří i cestovní batohy a tašky pro notebooky. Belkin Active Pro Messenger Bag je odolná cestovní taška pro váš notebook,…
Popis produktu
Společnost Belkin je známý výrobce různého příslušenství pro celé odvětví počítačové techniky, mezi což nepochybně patří i cestovní batohy a tašky pro notebooky. Belkin Active Pro Messenger Bag je odolná cestovní taška pro váš notebook, vhodná i pro příležitostnou turistiku či náročnější cesty.

*Stylová taška pro ochranu a přenášení vašeho notebooku *Maximální velikost notebooku 15,6" *Pro váš notebook a další příslušenství *Vše drží na svém místě *Udržuje vaše zařízení bez poškození a poškrábání *Vnější kapsy pro rychlý přístup na cestách *Stylový, profesionální design *Voděodolný povrch a odrazové proužky pro viditelnost v šeru

Styl a komfort Jedná se o klasickou cestovní tašku, která vám pomůže skloubit styl a komfort. Poskytne vám výjimečné využití na vašich cestách, ať už pracovních nebo výletech. Taška je v krásném designovém provedení, zaručeně s ní všude sklidíte úspěch.

Bez poškození Přenášejte svůj notebook bez poškození. Polstrovaná vnitřní část umožňuje přenášení notebooku bez nemilého poškrábání či jiného znehodnocení. Úložné a organizační prostory jsou snadno přístupné a drží vše na svém místě.

Nejen pro váš notebook Taška je vybavena hlavní kapsou pro váš notebook a dále dalším prostorem pro další příslušenství. Snadno do ni uložíte i mobilní telefon, vizitky, pera a další. Vše budete mít perfektně uspořádané a na svém místě. Taška je navržen pro pohodlné nošení, k čemuž slouží nastavitelný ramenní popruh. Chraňte váš notebook, až jste kdekoliv!

Více informací na stránkách výrobce: http://www.belkin.com/…/p/P-F8N901/
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
F8N901btBLK
EAN:
0745883739714
AB kód:
1394223
Základní vlastnosti
Hmotnost
1.41 kg
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích