+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

BELKIN Batoh 15,6" Classic Pro, GREY

AB Kód: 1394222

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců
Společnost Belkin je známý výrobce různého příslušenství pro celé odvětví počítačové techniky, mezi což nepochybně patří i cestovní batohy a tašky pro notebooky. Belkin Belkin Classic Pro Backpack je odolný cestovní batoh pro váš notebook,…
Popis produktu
Společnost Belkin je známý výrobce různého příslušenství pro celé odvětví počítačové techniky, mezi což nepochybně patří i cestovní batohy a tašky pro notebooky. Belkin Belkin Classic Pro Backpack je odolný cestovní batoh pro váš notebook, vhodný i pro příležitostnou turistiku či náročnější cesty.

*Stylový batoh pro ochranu a přenášení vašeho notebooku *Maximální velikost notebooku 15,6" *Polstrovaná vnitřní část pro notebook *Udržuje vaše zařízení bez poškození a poškrábání *Snadno přístupné uložiště *Nastavitelné popruhy *Vnější kapsy pro rychlý přístup na cestách *Stylový, profesionální de­sign

Styl a komfort Jedná se o klasický batoh, který vám pomůže skloubit styl a komfort. Poskytne vám výjimečné využití na vašich cestách, ať už pracovních nebo výletech. Batoh je v krásném šedém designu s černými doplňky.

Bez poškození Přenášejte svůj notebook bez poškození. Polstrovaná vnitřní část umožňuje přenášení notebooku bez nemilého poškrábání či jiného znehodnocení. Úložné a organizační prostory jsou snadno přístupné a drží vše na svém místě.

Nejen pro váš notebook Batoh je vybaven hlavní kapsou pro váš notebook a dále dalším prostorem pro další příslušenství. Snadno do něj vložíte i mobilní telefon, vizitky, pera a další. Vše budete mít perfektně uspořádané a na svém místě. Batoh je navržen pro pohodlné nošení, k čemuž slouží nastavitelné polstrované ramenní popruhy. Chraňte váš notebook, až jste kdekoliv!

Více informací na stránkách výrobce: http://www.belkin.com/…/p/P-F8N900/
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
F8N900btBLK
EAN:
0745883739479
AB kód:
1394222
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
1.41 kg
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích