+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Bamboo Spark snap-fit iPad Air (CDS-600C)

AB Kód: 1300742

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců
Popis výrobce; Dělejte si poznámky. Plánujte. Z papíru, do cloudu, na papír. - Bamboo Spark jsou desky s chytrým kuličkovým perem a místem pro váš oblíbený papír. Pište rukou. Stiskněte tlačítko a uložte své ručně psané poznámky v…
Popis produktu

Popis výrobce

Dělejte si poznámky. Plánujte. Z papíru, do cloudu, na papír.

  • Bamboo Spark jsou desky s chytrým kuličkovým perem a místem pro váš oblíbený papír. Pište rukou. Stiskněte tlačítko a uložte své ručně psané poznámky v digitální podobě. Přesuňte je do aplikace Bamboo Spark nebo do Wacom Cloudu, kde je můžete upravovat, archivovat, sdílet a mít k nim přístup odkudkoli.

Vaše poznámky na vašem papíře s prémiovým chytrým kuličkovým perem. Piště na svůj oblíbený papír chytrým perem Bamboo Spark a podložka rozpoznávající přítlak pera uloží každý tah. Nepotřebujete tedy žádný speciální papír. Stiskněte tlačítko a vaše poznámky se digitálně uloží. Do interní paměti Bamboo Spark můžete uložit až 100 stránek a synchronizovat je později. Na svém iOS nebo Android zařízení zapněte technologii Bluetooth® Smart a – synchronizujte své poznámky pomocí aplikace Bamboo Spark. Pokud k nim chcete neomezený přístup, přesuňte je do Wacom Cloudu. Upravte je v aplikaci Bamboo Spark nebo Bamboo Paper díky technologii Wacom Ink Layer Language (WILL).

Ekosystém vybudovaný pro zachycení a realizaci okamžitých nápadů Vaše digitální poznámky se uloží díky technologii WILL, která umožní inkoustu žít digitální život v aplikaci Bamboo Spark, Bamboo Paper a službě Wacom Cloud. To znamená, že můžete měnit tahy na jakémkoliv zařízení pomocí aplikací Bamboo Spark nebo Bamboo Paper. Zatímco tvarujete své poznámky a nápady, uložte je do Wacom Cloudu, kde je můžete archivovat a mít k nim – přístup z většiny zařízení s připojením k internetu.

Poznámky na míru

  • Když jste hotovi, exportujte soubory ve formátu JPG nebo PDF, uložte je na vámi preferované úložiště, například Evernote nebo Dropbox. Přistupovat k nim můžete z libovolných zařízení s připojením k internetu.
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
CDS-600C
EAN:
4949268619608
AB kód:
1300742
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
3 kg
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích