+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Apple Beats urBeats In-Ear Active - Yellow

AB Kód: 1293097
Apple Beats urBeats In-Ear Active - Yellow

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců (IČO: 12 měsíců)
Sluchátka do uší Beats Tour2 řady Active Collection jsou odolná proti potu a vodě a dodávají se s řadou různých nástavců pro celodenní pohodlí a mohutný zvuk. Aby s vámi dokázala držet krok, dodávají se sluchátka Tour2 s řadou různých…
Popis produktu
Sluchátka do uší Beats Tour2 řady Active Collection jsou odolná proti potu a vodě a dodávají se s řadou různých nástavců pro celodenní pohodlí a mohutný zvuk. Aby s vámi dokázala držet krok, dodávají se sluchátka Tour2 s řadou různých nástavců pro celodenní pohodlný poslech hudby z iPhonu nebo iPadu. Jsou maximálně odolná, takže je můžete klidně nosit v tašce, a mít tak neustále po ruce bohatý zvuk, ať vás den zavede kamkoli.

Celý den, kdekoli

Sluchátka Beats Tour2 jsou odolná proti potu a vodě, takže vydrží i působení přírodních živlů nebo nejnáročnější trénink. V tělocvičně i při vyřizování povinností se vám sluchátka Tour2 postarají o bohatý zvuk s pohodlím na celý den.

Pohodlně na uších

Předpokladem dokonalého pohodlí při poslechu jsou skvěle padnoucí ušní nástavce. Sluchátka Tour2 se dodávají s odnímatelnými úchyty okolo uší a ušními nástavci v různých velikostech, takže si je nastavíte do takové podoby, aby vám pohodlně držela a přesně hrála.

Zvuk, který vás rozhýbe

Sluchátka Tour2 reprodukují detailní zvuk v celém rozsahu slyšitelného spektra s čistými výškami a přesvědčivými basy, a zprostředkovávají tak působivý hudební zážitek s charakteristickým zvukem Beats.

Uvolněte si ruce

Ovládací prvky máte po ruce na kabelu, který se nezamotává. Ovladačem RemoteTalk můžete i v pohybu přijímat hovory, měnit hlasitost a přeskakovat skladby, aniž byste museli zvolnit.

Hlavní vlastnosti Jsou odolné proti potu a vodě, a tak ustojí i drsné povětrnostní podmínky a náročné tréninky. Volitelné úchyty okolo uší pro univerzální a pohodlné nošení Ušní nástavce různých velikostí pro lepší zvuk a izolaci hluku Zvukový profil v celém slyšitelném spektru s čistými výškami a přesvědčivými basy Handsfree telefonování a ovládání hudby s kabelem RemoteTalk

Co je v krabici Sluchátka Beats Tour2 do uší s kabelem RemoteTalk Pevné pouzdro Čtyři páry tvarovaných ušních nástavců různé velikosti Tři páry různě velkých nástavců na uchycení kolem uší Sponka na kabel Stručná příručka
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
MKPW2ZM/A
EAN:
0848447010264
AB kód:
1293097
Základní vlastnosti
Hmotnost
360 g
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích