+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

Adobe Acrobat 11 Std CZ WIN Full (65196694)

AB Kód: 396303
Adobe Acrobat 11 Std CZ WIN Full (65196694)

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 24 měsíců
Popis produktu

Ať již potřebujete vytvářet, upravovat nebo podepisovat dokumenty PDF, můžete to provádět jednodušeji v aplikaci Acrobat® XI Standard – řešení, díky němuž soubory PDF pracují více – i za vás.

CO JE NOVÉHO V ACROBATU XI STANDARD?

Úprava textu v dokumentu PDF Pomocí nového rozhraní point-and-click (ukázat a kliknout) můžete v dokumentu PDF opravit překlepy, změnit písmo nebo přidat odstavce stejně snadno jako v jiných aplikacích.

Schvalování pomocí elektronických podpisů Udržujte projekty v chodu. Podepisujte schválení elektronicky přímo v souboru PDF. Dokument není třeba tisknout, faxovat ani odesílat e-mailem.

Sloučení několika souborů do jediného souboru PDF Zajistíte, aby v nich nic nechybělo. Spojte dokumenty, tabulky, e-maily a podobně do uspořádaného souboru PDF.

Integrace s platformou SharePoint Pomocí aplikace Acrobat je snadné a pohodlné načítat, otevírat a ukládat soubory PDF uložené na serveru SharePoint vaší společnosti.

Úprava obrázků v dokumentu PDF Obrázky v dokumentu PDF lze přemístit, upravit nebo změnit jejich velikost, aniž by bylo třeba sledovat původní soubor nebo obrázek.

Použití hesel a oprávnění pro soubory PDF Získejte odbornou ochranu, aniž byste byli odborníci. Zaveďte do libovolného souboru PDF ochranu proti kopírování a úpravám – i přímo v aplikacích sady Microsoft Office v systému Windows®.

Převod stránek HTML na dokument PDF Pokud si webové stránky uložíte jako soubory PDF, můžete tak archivovat webový obsah, prohlížet stránky v režimu offline nebo je spolehlivěji tisknout.

Převod souboru aplikace Word, Excel nebo PowerPoint do formátu PDF Přímo v aplikaci sady Office v systému Windows můžete vytvářet soubory PDF, zahájit sdílenou recenzi, zakázat úpravy souboru PDF a podobně.

Možnost podepsání dokumentů jinými uživateli Urychlete probíhající procesy. Zašlete dokumenty PDF jiným uživatelům k podpisu a schválení a sledujte je online pomocí služby Adobe EchoSign®.*

Převod souborů PDF do formátu aplikace Word Uložte soubor PDF jako dokument aplikace Microsoft Word a použijte původní písma, formátování a rozvržení.

Převod souborů PDF na soubory aplikace Excel Celý soubor PDF nebo jeho část můžete převést na upravovatelnou tabulku aplikace Excel, kterou lze pak použít přímo k analýze dat.

Soulad se standardy ISO PDF Tvořte dokumenty PDF, které vyhovují standardům stanoveným mezinárodní organizací pro standardizaci ISO.

Uložení a zobrazení souborů ve službě Acrobat.com Bezplatně uložte své soubory v cloudu pomocí služby Acrobat.com a následně k nim přistupujte z aplikace Acrobat či Reader na počítači nebo mobilním zařízení.*

Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Kód výrobce:
65196694
EAN:
5051254590613
AB kód:
396303
Základní vlastnosti
Distribuce
EU
Hmotnost
100 g
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích