+420 499 599 800 (po-pá, 8:00 - 17:00)

PL-N12 Kit

AB Kód: 1298033

Vyobrazení produktu je pouze informativní a není závazné.

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka: 36 měsíců
PL-N12 KIT
Popis produktu

ASUS PL-N12 Kit, 500 Mbit/s, IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n, Fast Ethernet, 10,100 Mbit/s, Wi-Fi 4 (802.11n), 802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)

Úvodní popis
ASUS PL-N12 Kit. Maximální přenosová rychlost: 500 Mbit/s, Síťové standardy: IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n, Typ rozhraní ethernetu LAN: Fast Ethernet. Vstupní střídavé napětí: 100–240 V, Frekvence vstupního střídavého napětí: 50 – 60 Hz, Proud: 0,2 A. Barva: Bílá. Šířka: 54 mm, Hloubka: 98 mm, Výška: 40 mm. Počet kusů v balení: 2 kusů

Popis
300Mb/s Wi-Fi souprava HomePlug® AV500 Powerline Adapter Kit

- Odpadá potřeba použití kabelů: Pohodlná plug-and-play práce v síti prostřednictvím síťové zásuvky bez nutnosti používat kabely.
- Vyřešte dva problémy najednou: Rychlé, stabilní 500Mb/s připojení s technologií HomePlug® AV a výkonný 300Mb/s 802.11n Wi-Fi přístupový bod.
- Snadné nastavení: Plug-and-play nastavení se snadným klonováním sítě Wi-Fi.
- Dokonalé zabezpečení: Šifrované párování blokuje neoprávněná zařízení.
- Flexibilní možnosti připojení: Připojení více zařízení prostřednictvím elektrické sítě, dva porty Ethernet LAN nebo Wi-Fi.
- Pohotovostní režim: Při nečinnosti automaticky přejde do spánkového režimu, což se projeví snížením spotřeby energie o 80 %.
- Nepřerušované Wi-Fi připojení: Funkce Roaming Assist bude automaticky vyhledávat nejsilnější signál Wi-Fi a připojovat se k němu.

Získejte signál sítě Wi-Fi z kterékoli elektrické zásuvky!

Souprava ASUS PL-N12 Kit okamžitě rozšíří vaši kabelovou i bezdrátovou síť do obtížně dostupných oblasti vaší domácnosti. Využívá vysokorychlostní technologii HomePlug® AV pro propojení (s využitím stávající elektrické sítě) routeru a Wi-Fi přístupového bodu, který můžete zapojit do libovolné elektrické zásuvky. Tím získáte praktický a stabilní přístup k 300Mb/s Wi-Fi signálu, ať jste kdekoli – a navíc bez nevzhledných kabelů!

Díky dvěma portům Ethernet LAN na Wi-Fi přístupovém bodu můžete soupravu PL-N12 Kit využít rovněž pro připojení k jakýmkoli zařízením v kabelové síti, jako jsou stolní počítače, herní konzole nebo chytré televizory. Nastavení soupravy PL-N12 Kit je neuvěřitelně snadné: stačí jen připojit adaptéry a stisknutím tlačítka mezi nimi vytvořit zabezpečené propojení.

Podobně snadné je i nastavení Wi-Fi, a to díky funkci klonování jediným kliknutím, jež odbourává potřebu zadávat názvy sítě a hesla. Opravdu je to tak jednoduché! Inteligentní technologie potlačení šumu zabraňuje negativnímu vlivu elektrického rušení a funkce Roaming Assist zajišťuje, že se dané zařízení při pohybu po domě pokaždé připojí k nejlepšímu dostupnému signálu Wi-Fi.

300Mb/s Wi-Fi a vynikající možnosti připojení

Přestože je souprava PL-N12 Kit kompaktní a praktická, nabízí široké možnosti připojení k síti. Vaše elektrické zásuvky se promění v 300Mb/s Wi-Fi uzly, zatímco dvojici portů Ethernet LAN lze využít k připojení počítačů, herních konzolí, chytrých TV nebo jakýchkoli jiných kabelových síťových zařízení!
Bleskové nastavení typu plug-and-play!

Nastavení soupravy PL-N12 Kit je neuvěřitelně snadné! Stačí ji připojit a můžete si užívat internetového připojení prostřednictvím ethernetových kabelů nebo Wi-Fi.

Nastavení Wi-Fi jediným dotykem

Se soupravou PL-N12 Kit nemusíte zadávat složité názvy a hesla bezdrátových sítí! Stačí jen stisknout tlačítko klonování na Wi-Fi adaptéru a tlačítko WPS na routeru, chvilku počkat a je to! Jakmile to provedete, můžete umístit Wi-Fi adaptér kamkoli a užívat si bezproblémového přístupu k síti odkudkoli z domácnosti nebo z kanceláře – již není třeba adaptér znovu konfigurovat!

Zabezpečení jediným dotykem

Chcete-li vytvořit opravdu zabezpečené připojení využívající elektrickou síť, stačí jen stisknout tlačítko párování na obou adaptérech. Tím se nastaví zabezpečené šifrované připojení mezi adaptéry a nikdo nebude moci k vaší elektrické sítě připojit neoprávněný adaptér (vy sami můžete samozřejmě vždy přidávat adaptéry). To je ideální, pokud žijete někde, kde je sdílené elektrické vedení, například v bytě – vaši sousedé se nebudou moci omylem připojit k vaší síti, takže vaše data budou v bezpečí.

Pohotovostní režim šetřící energii

Na rozdíl od tradičních adaptérů, které neustále využívají plný výkon, disponuje souprava PL-N12 Kit inteligentním pohotovostním režimem, který detekuje případnou neaktivitu připojených zařízení. Když k tomu dojde, zařízení PL-N12 přejde do úsporného režimu, který snižuje spotřebu energie o 80 %. Výsledkem jsou nižší účty za elektřinu a provoz šetrný k životnímu prostředí.

Odrušovací filtr

Některé adaptéry využívající elektrickou síť mohou být ovlivňovány elektrickým rušením ze zařízení v domácnosti. Souprava PL-N12 Kit využívá inteligentní technologii filtrování šumu, díky které k ničemu takovému nedochází a je zaručeno bezproblémové a stabilní fungování.

Funkce Roaming Assist zajišťuje stabilní připojení

Roaming Assist je technologie, kterou využívá souprava PL-N12 Kit a routery ASUS. Během pohybu po domácnosti zajišťuje připojení k nejlepšímu signálu Wi-Fi, takže nemusíte neustále ručně přepínat mezi různými sítěmi Wi-Fi.

Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Základní parametry
Značka:
Kód výrobce:
90IG01V0-BO2100
EAN:
4712900064100
AB kód:
1298033
Základní vlastnosti
Hmotnost
700 g
Potřebujete poradit s tímto produktem?
Valerie Lonerová vám ráda pomůže.
V pracovní dny 8:00 - 17:00 volejte 499 599 800
Kdykoliv napište na info@ab-com.cz
Produkt se nachází v kategoriích